Ραλφ Σουμάχερ VS Μικ Σουμάχερ

Ραλφ Σουμάχερ VS Μικ Σουμάχερ

Ραλφ Σουμάχερ VS Μικ Σουμάχερ

Ο αδελφός του Μίκαελ Σουμάχερ είναι αντίπαλος του ανιψιού του, για τον οποίο πιστεύει ότι έχει τα φόντα, για να γίνει πρωταθλητής της Formula 4!

Μία πολύ ιδιαίτερη κατάσταση έχει δημιουργηθεί εφέτος στο Γερμανικό Πρωτάθλημα της Formula 4, αφού μετέχουν σε αυτό ο γιος και ο αδελφός του Μίκαελ Σουμάχερ. Ωστόσο, θείος και ανιψιός βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα, καθώς ο μεν Ραλφ Σουμάχερ είναι ιδιοκτήτης της ομάδας US Racing, ο δε νεαρός Σουμάχερ τζούνιορ τρέχει με τα χρώματα της ιταλικής ομάδας Premia.

O σαραντάχρονος Ραλφ Σουμάχερ έχει υπάρξει στο παρελθόν και ο ίδιος πιλότος της Formula 1, ενώ δηλώνει πεπεισμένος για τις ικανότητες του 17χρονου Μικ. «Ο Μικ πηγαίνει πολύ γρήγορα. Τα πάει καλά. Θα είναι ένας από τους υποψήφιους για το πρωτάθλημα. Χαίρεσαι, να τον παρακολουθείς, πώς προσπερνά», ανέφερε ο θείος για τον γιο του αδελφού του.

Όπως αποκάλυψε ο Ραλφ Σουμάχερ, «φυσικά έχουμε μία πολύ νορμάλ επικοινωνία στους αγώνες. Ας νικά ο καλύτερος και αν είναι αυτός ο Μικ, τότε θα χαρώ πάρα πολύ».

Ο γιος του Σούμι συμμετέχει εφέτος στο ιταλικό και στο γερμανικό πρωτάθλημα της Formula 4, όπου έχει κατακτήσει μέχρι τώρα τρεις νίκες σε έξι αγώνες. Μακροπρόθεσμος στόχος του είναι βεβαίως η Formula 1, όπου ο διάσημος και άτυχος πατέρας του έχει κατακτήσει επτά παγκόσμια πρωταθλήματα.

Best of internet