Μια Mercedes S-Class σε μορφή Van (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Μια Mercedes S-Class σε μορφή Van (video)
Οπτικά, μπορεί να δείχνει σαν ένα απλό «φορτηγάκι», όμως αυτό το V-Class κρύβει τρομερές εκπλήξεις στο εσωτερικό του, καθώς ανταγωνίζεται στα ίσια τις πολυτελείς λιμουζίνες!

Για όποιον επιθυμεί μια S-Class με ακόμη μεγαλύτερη ευρυχωρία καμπίνας, αλλά καμία παραχώρηση στον τομέα της πολυτέλειας, η Mercedes-Benz προσφέρει το V-Class, με το αποτέλεσμα να είναι είναι απίστευτο! Το συγκεκριμένο είναι στην κορυφαία έκδοση Black Crystal, που μεταξύ άλλων έχει ακόμη μεγαλύτερο μήκος ώστε είναι όσο το δυνατόν πιο άνετο και «φοράει» ένα αισθητικό πακέτο από τη Larte Design, που ενισχύει την εξωτερική του εμφάνιση και το κάνει πιο ιδιαίτερο.

Οι αλλαγές περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων διακοσμητικούς κρυστάλλους Swarovski και στοιχεία από ανθρακονήματα, ενώ διαφορετικοί είναι και οι προφυλακτήρες. Το εσωτερικό από την άλλη βλέπουμε πως έχει εξοπλιστεί με τέσσερα ανεξάρτητα καθίσματα που έχουν σχεδόν... άπειρες ρυθμίσεις ώστε να βολευτεί κάθε επιβάτης, ηλεκτρικά κουρτινάκια κλείνουν τα τεράστια παράθυρα στο πλάι, οθόνες αφής της Alpine φροντίζουν για τον χειρισμό του συστήματος πολυμέσων, και γενικά, κάθε σημείο της καμπίνας είναι ντυμένο με εξαιρετικής ποιότητας υλικά. Επίσης, διατίθεται ακόμη κι ένα χρηματοκιβώτιο ενώ προαιρετικά, δίνεται η δυνατότητα επιλογής μιας μεγάλης οθόνης στο χώρισμα με τον οδηγό, για την προβολή ταινιών και κάθε λογής βίντεο! Δείτε τις φωτογραφίες, αλλά και το βίντεο που δείχνει ακόμη περισσότερες εικόνες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!