Ποιές βαλίτσες κοστίζουν όσο μια BMW 3;

Γιώργος Βαρίνος
Ποιές βαλίτσες κοστίζουν όσο μια BMW 3;
Με 29.000€ αγοράζεις μια BMW 316 ή το σετ ταξιδιού έξι τεμαχίων που δημιούργησε ειδικά για το μοντέλο Wraith η Rolls Royce.

Όταν έχεις τη δυνατότητα να κατέχεις και να συντηρείς μια Rolls Royce Wraith η οποία κοστίζει περίπου 300.000€ και έχει κινητήρα 6.6 λίτρων V12 με ισχύ 632 ίππους, τότε μάλλον δεν δίνεις μεγάλη σημασία στο ποσό των λίγων δεκάδων χιλιάδων ευρώ που απαιτείται για να αγοράσεις ένα σετ ταξιδιού, προσαρμοσμένο στους χώρους και την αισθητική του αυτοκινήτου σου.

Για όλους εμάς του υπόλοιπους ωστόσο, το ποσό των 29.000€ για… βαλίτσες, τσάντες και τσαντάκια, έστω με το λογότυπο της Rolls τυπωμένο παντού στο εσωτερικό τους και το Spirit Of Ecstasy να κοσμεί την εξωτερική τους επιφάνεια, είναι προκλητικό.

Τα υλικά κατασκευής του σετ που προσφέρει στους πελάτες της η Rolls είναι αντίστοιχης, φυσικά, ποιότητας με τα μοντέλα των αυτοκινήτων της. Περιλαμβάνουν ίνες άνθρακα, ασύλληπτης επεξεργασίας δέρμα και βουρτσισμένο γυαλιστερό αλουμίνιο, των οποίων η κατασκευαστική αρτιότητα και η προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακές. Το βάρος τους είναι ελάχιστο και στη γκάμα του σετ περιλαμβάνονται τσάντες και βαλίτσες για κάθε ανάγκη.

Φυσικά, αν είχαμε εμείς την ευκαιρία να επιλέξουμε μεταξύ του σετ ταξιδιού και μιας BMW μάλλον θα επιλέγαμε τη δεύτερη. Αλλά δεν θα είμαστε ποτέ κάτοχοι μιας Wraith, οπότε οι προτιμήσεις μας δεν λαμβάνονται υπόψη από τη βρετανική εταιρεία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!