Φέτελ: «Δεν μετανιώνω, ο Κβιάτ ερχόταν σαν τορπίλη» (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Φέτελ: «Δεν μετανιώνω, ο Κβιάτ ερχόταν σαν τορπίλη» (video)
Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari δεν αναθεώρησε για τον τσακωμό του με τον Κβιάτ και συνεχίζει να υποστηρίζει ότι εκείνος ευθύνεται για την επαφή που είχε με τον Κίμι Ραϊκόνεν.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν έχει μετανιώσει για όσα διαδραματίστηκαν με τον Ντανιίλ Κβιάτ στο Κινεζικό Γκραν Πρι, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ερχόταν σαν τορπίλη». Ο Γερμανός οδηγός μάλιστα είχε μια συζήτηση σε έντονο τόνο με τον πιλότο της Red Bull μετά το τέλος του αγώνα, καθώς υποστήριζε ότι ο Ρώσος ευθυνόταν για την επαφή με τον ομόσταυλό του, Κίμι Ραϊκόνεν. Παρά το γεγονός ότι το onboard βίντεο έδειξε πως ο Κβιάτ δεν είχε πρόθεση να τον χτυπήσει, ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής δεν έχει αλλάξει γνώμη.

Σε συνέχεια των δηλώσεών του, ο Φέτελ είπε: «Ο,τι είπαμε και ότι θα έπρεπε να έχουμε πει, έχει ειπωθεί. Του μίλησα ευθέως πριν το βάθρο. Δεν ήξερα ότι έγινε μπροστά στις κάμερες αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι, θα του είχα πει τα ίδια. Σίγουρα μετά τον αγώνα είσαι λίγο πιο οξύθυμος καθώς δεν έχεις προλάβει να ηρεμήσεις, αλλά έτσι έγινε οπότε ποιο το νόημα να κάθομαι εδώ και να λέω αν θα έπρεπε να ήμουν πιο ήρεμος; Νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να πει πράγματα που μετά από λίγο δεν θα διατύπωνε με τον ίδιο τρόπο και τόνο, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ο,τι έγινε, έγινε. Άλλωστε δεν νομίζω ότι είπα κάτι κακό, τα πάω πολύ καλά μαζί του. Αγωνιζόμασταν και στο τέλος διαδραματίστηκε αυτό το περιστατικό. Μπορεί να ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα για εκείνον, όμως αυτά τα πράγματα συμβαίνουν».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!