Μια ακόμη «ταχύτητα» για το Top Gear

Πέτρος Πιτσίνης
Μια ακόμη «ταχύτητα» για το Top Gear
Μια έξτρα «δόση» στους τηλεθεατές από το δημοφιλέστερο αυτοκινητικό σόου θα δίνει το BBC, προσφέροντας το "Extra Gear" με σκηνές που διαδραματίστηκαν πίσω από τις κάμερες!

Το BBC επενδύει πολύ στο νέο Top Gear και το προωθεί όσο μπορεί ώστε να γνωρίσει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία από το παρελθόν, με το δημοφιλές σόου να προσφέρει ακόμη μια υπο-εκπομπή! Αυτή θα ονομάζεται "Extra Gear" και θα έχει διάρκεια μισής ώρας, ενώ θα προβάλλεται αμέσως μετά το Top Gear. Την παρουσίασή της ανέλαβε ο Ρόρι Ρέιντ και το περιεχόμενό της θα είναι σκηνές πίσω από τις κάμερες, συνεντεύξεις και αποκλειστικά βίντεο!

Ο Ρόρι Ρέιντ, δήλωσε για το Extra Gear: «Οι οπαδοί του Top Gear είναι από τους πιο «φανατικούς» και μέσω του σόου, τους δίνω την ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά για το τι πραγματικά γίνεται πίσω από τις «κουρτίνες». Ανυπομονώ να τους δείξω πως ετοιμάζεται η εκπομπή και τι συμβαίνει όταν οι κάμερες δεν γράφουν, δίνοντας στους θεατές μια διαφορετική οπτική για μερικά από τα πιο cool αυτοκίνητα στον πλανήτη»!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!