Διάκριση για Suzuki Vitara και Swift Sport

Γιώργος Βαρίνος
Διάκριση για Suzuki Vitara και Swift Sport
Το βρετανικό περιοδικό What Car? ανέδειξε τα δύο μοντέλα τις ιαπωνικής εταιρείας ως καλύτερες αγορές στην κατηγορία τιμής τους.

Το Suzuki Vitara, best seller στην κατηγορία των SUV και στη χώρα μας, απέσπασε τον τίτλο του «Best Buy» μοντέλου στη Βρετανία.

Συγκεκριμένα, χαρακτηρίστηκε ως «καλύτερη αγορά στα μικρά SUV με τιμή κάτω από 15.000 λίρες» από το περιοδικό What Car?, ενώ αντίστοιχη διάκριση, ως «καλύτερη αγορά στα σπορ Hatchback με τιμή κάτω από 15.000 λίρες» έλαβε και το Suzuki Swift Sport.

Το Vitara διακρίθηκε από το What Car? χάρη στην πολύ καλή οδική συμπεριφορά, τη μεγάλη ποικιλία επιλογών εξατομίκευσης και το ευρύχωρο εσωτερικό για την κατηγορία μεγέθους του.

Αντίστοιχα, το Swift Sport χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό ως «η επιτομή των μικρών “καυτών” hatchback». Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι το μικρό σπορ μοντέλο κερδίζει εδώ και πέντε χρόνια την αντίστοιχη διάκριση, κάτι που αποδεικνύει και την υπεροχή του σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Η νέα γενιά του Swift Sport που η επίσημη παρουσίασή της αναμένεται μέσα στο έτος, θα διαθέτει κινητήρα turbo 1.4 λίτρων με απόδοση κοντά στους 150 ίππους, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον υφιστάμενο 1.6 με την ατμοσφαιρική τροφοδοσία και τους 136 ίππους.

Αν μάλιστα η ιαπωνική εταιρεία διατηρήσει την ίδια τιμολογιακή πολιτική και στη νέα γενιά, τότε το Swift Sport θα συνεχίσει να κατακτά τον τίτλο και για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!