Τι εντυπωσίασε τους παίκτες της Ντόρτμουντ; (video)

Γιώργος Βαρίνος
Τι εντυπωσίασε τους παίκτες της Ντόρτμουντ; (video)
Τα είδαν όλα οι άσοι την γερμανικής ομάδας στην προπόνηση, όχι από κάποιους αντιπάλους, αλλά από τους δεξιοτέχνες του διαφημιστικού της Opel.

Η Opel και η Μπορούσια Ντόρτμουντ πορεύονται μαζί επικοινωνιακά και αμφότερες πραγματοποιούν μια εξαιρετική πορεία. Συνεργάζονται δε στενά και στο πλαίσιο της προβολής τους, όπως στην περίπτωση της δημιουργίας ενός clip για τις ανάγκες προώθησης των επαγγελματικών οχημάτων της γερμανικής εταιρείας Movano, Vivaro και Combo.

Το σενάριο έχει ως εξής: στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, οι Σμέλτσερ, Χούμελς, Πίστζεκ, Ομπαμέγιανγκ και Βέιγκλ ζεσταίνονται ανταλλάσσοντας πασούλες, ενώ μια ομάδα εργατών με τα επαγγελματικά της Opel πραγματοποιεί χωματουργικές εργασίες εκτός γηπέδου. Κάποια στιγμή, από ένα σουτ του Χούμελς, η μπάλα φτάνει στα πόδια ενός εκ των εργατών, ο οποίος ξεκινά μια αλληλουχία αριστοτεχνικών κόλπων με τη μπάλα που αφήνουν άφωνους τους παίκτες.

Φυσικά οι «εργάτες» δεν είναι άλλοι από την ομάδα δεξιοτεχνίας της στρογγυλής θέας με την ονομασία F2Freestylers, που έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη με τα εκπληκτικά κόλπα της.

Δείτε τη συνέχεια επί της οθόνης και απολαύστε μια ακόμα παράμετρο της συνεργασίας της Opel με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!