Το νέο ΙnMotion 21 είναι εδώ!

Γιώργος Βαρίνος
Το νέο ΙnMotion 21 είναι εδώ!
Το νέο InMotion είναι εδώ με δοκιμές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, αγώνες, παρασκήνια και τα σημαντικότερα νέα από τον χώρο της ελληνικής και της διεθνούς αυτοκίνησης. Είναι διαδραστικό! Με πολλά video και πληροφορίες...

Διαβάστε στο εικοστό πρώτο τεύχος του InMotion by Gazzetta...

Τις αποστολές στη Γερμανία και στην Ιταλία με τις ενtυπώσεις μας από την οδήγηση του εκπληκτικού Audi R8 Plus αλλά και των Alfa Romeo Giulietta και 4C. Tις δοκιμές των DS 4 Crossback 1.6 D, VW Touran 1.6 TDI, Volvo V40 T3 1.5, Ford Mondeo 1.6 Econetic, Seat Leon X-Perience 1.6 TDI αλλά και την γνωριμία με την Mercedes GT S AMG στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων!

Kαι φυσικά το μεγάλο αφιέρωμα στον αδικοχαμένο Αύρτον Σένα που φέτος -πάλι πρωτομαγιά όπως τότε- κλείνει 22 χρόνια από το θάνατό του, εκείνη την καταραμένη πρωτομαγιά...

Ακόμα δείτε τα αυτοκίνητα των υπερηρώων αλλά και τα πιο χαρακτηριστικά αυτοκίνητα που πήραν ως δώρο τα κουνελάκια του Playboy! Kαι για τους φίλους των 2 τροχών, δοκιμάζουμε την BMW F 800GS αλλά και την πληθωρική Harley Davidson FatBoy!

Το InMotion -τα έχουμε πει αλλά θα τα ξαναπούμε καθώς η επανάλληψη είναι η μητέρα της μάθησης- είναι ένα διαφορετικό περιοδικό, σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα περιοδικά που κυκλοφορούν σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή. Το μυστικό φυσικά είναι η διαδραστικότητά του και η δυνατότητα να ενημερώνεται ο αναγνώστης σε πολλά ταυτόχρονα επίπεδα, εκτός της προφανούς ανάγνωσης, με την θέαση video, με την ακαριαία μετακίνηση σε άλλα χρήσιμα links στα site των εταιρειών αυτοκινήτου, με το κατέβασμα των προσπέκτους, των τιμών ή των χρηματοδοτικών επιλογών. Και φυσικά το κοινό, που είναι ο αλάνθαστος κριτής το επιβράβευσε και στα προηγούμενα τεύχη με περισσότερους από 30.000 αναγνώστες ως μέσο όρο στο κάθε τεύχος. Ένα εξαιρετικό στατιστικό στοιχείο -για όλους όσοι γνωρίζουν από αναγνώσεις περιοδικών στο internet- που μας φορτώνει άγχος και ευθύνες για το μέλλον.

Διαβάστε το εδώ!

Καλή ανάγνωση!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!