Φρεσκάρεται το Land Rover Discovery Sport

Πέτρος Πιτσίνης
Φρεσκάρεται το Land Rover Discovery Sport
Το SUV της Land Rover ανανεώνεται για το 2017 και εμφανίζεται με μικρές αλλαγές στη σχεδίαση, αλλά και περισσότερες λειτουργίες στο σύστημα πολυμέσων.

Το Land Rover Discovery Sport στο εξής θα διατίθεται με ανανεωμένο σύστημα πολυμέσων InControl Touch Pro αλλά και ένα νέο εξοπλιστικό πακέτο, που το κάνει ακόμη πιο ελκυστικό σχεδιαστικά. Το Dynamic Design Pack όπως ονομάζεται, θα μπορεί να συνδυαστεί με τις εκδόσεις HSE και HSE Lux και περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες, διαφορετικές απολήξεις της εξάτμισης, ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, νέα πατάκια στο εσωτερικό, διαφορετικές ραφές στις δερμάτινες επενδύσεις, φιλέτα αλουμινίου στο εσωτερικό αλλά και αλουμινένια πεντάλ.

Από την άλλη, το σύστημα Infotainment με την οθόνη αφής των 10,2 ιντσών αποκτά περισσότερες λειτουργίες, μενού που παραπέμπουν σε smartphone και άμεσες αντιδράσεις, χάρη στον τετραπύρηνο επεξεργαστή και τον σκληρό δίσκο Solid State (SSD) που διαθέτει. Ο εξοπλισμός ασφαλείας είναι και εκείνος πλήρης, καθώς διαθέτει συστήματα όπως την παρακολούθηση της κόπωσης του οδηγού, έξυπνο περιοριστή ταχύτητας, αναγνώριση οδικών σημάτων και σύστημα υποβοήθησης διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας. Τέλος, τέσσερα νέα χρώματα για το αμάξωμα θα είναι διαθέσιμα προς επιλογή, με τις εξής ονομασίες: Farallon Black, Silicon Silver, Carpathian Grey και Aruba Metallic.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!