Πωλητήριο για την Bentley του Κριστιάνο Ρονάλντο

Πωλητήριο για την Bentley του Κριστιάνο Ρονάλντο

Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο Πορτογάλος άσος όταν ακόμη έπαιζε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πλέον διαθέσιμο προς αγορά, σε μια λογική τιμή, αναλογιζόμενοι και την αρχική του αξία. 

Πωλητήριο για την Bentley του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γνωρίζουμε ότι επιλέγει πάντα γρήγορα και ακριβά αυτοκίνητα για τις μετακινήσεις του, όπως η Bentley Continental GT Speed που βρίσκεται αυτή τη στιγμή προς πώληση. Το συγκεκριμένο μοντέλο οδηγούσε ο Πορτογάλος όταν έπαιζε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το είχε αγοράσει την ίδια περίοδο που είχε τρακάρει μια Ferrari 599 GTB. Το έτος που βγήκε για πρώτη φορά στους δρόμους ήταν το 2008, με το οδόμετρο στο καντράν να μετρά 58.740 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με τον πωλητή, το αυτοκίνητο του CR7 έχει ένα πλήρες ιστορικό σέρβις σε επίσημη αντιπροσωπεία της Bentley, ενώ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μηχανικά, εξωτερικά και εσωτερικά. 

Το χρώμα του αμαξώματος είναι ένα σκούρο μπλε και στην καμπίνα, έχει επιλεγεί μια ευχάριστη διχρωμία στις δερμάτινες επενδύσεις, ανάμεσα στο μπλε και το μπεζ. Φυσικά, σαν γνήσια Bentley, το μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής κονσόλας είναι καλυμμένο από ξύλο καρυδιάς, όπως και μερικά σημεία του ταμπλό. Το ποσό που ζητά ο ο πωλητής ώστε να την κάνει κάποιος δική του είναι 83.500€, πολύ λιγότερα δηλαδή από τα 257.000€ που είχε καταβάλλει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ώστε να την αποκτήσει. Βέβαια, αυτά τα λεφτά λίγη σημασία έχουν για τον Κριστιάνο, αφού με τις αποδοχές του από μια μόλις σεζόν, θα μπορούσε να αγοράσει 52 ίδιες! Θυμίζουμε ότι η Bentley Continental GT Speed εφοδιάζεται με έναν κινητήρα W12 των 6.0 λίτρων, που αποδίδει 610 ίππους και χαρίζει στο μοντέλο επιδόσεις της τάξεως των 4,3 δευτερολέπτων για το 0-100 χλμ./ώρα, μαζί με τελική ταχύτητα στα 325 χλμ./ώρα. 

Best of internet