Στα Γρεβενά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro

Γιώργος Βαρίνος
Στα Γρεβενά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro
Η γραφική πόλη της βόρειας Ελλάδας θα φιλοξενήσει τον τρίτο γύρο του Π.Π.Ε., που θα περιλαμβάνει και έναν αγώνα του βαλκανικού πρωταθλήματος.

Ο 3ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro θα πραγματοποιηθεί στα Γρεβενά, το τριήμερο 20 – 22 Μαΐου και σε πολύ μικρή απόσταση από την πόλη με στόχο την προσέλκυση πολλών θεατών.

Την Παρασκευή 20 Μαΐου στις 18:00, μέσα στην πόλη των Γρεβενών θα διεξαχθεί το Super Test, με εντυπωσιακά περάσματα των αναβατών. Το Σαββατοκύριακο θα υπάρχουν 3 θεαματικές ειδικές διαδρομές πολύ κοντά στην πόλη. Οι θεατές, θα μπορούν να απολαύσουν τους αγωνιζόμενους σε κάθε σημείο, μόλις 5 χιλιόμετρα απόσταση, τόσο στις ειδικές, όσο και σε θεαματικά περάσματα στις απλές διαδρομές.

Περισσότεροι από 100 αθλητές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro θα κατακλύσουν τα Γρεβενά αφού παράλληλα θα διεξαχθεί και ο 2ος αγώνας του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Enduro, δίνοντας την ευκαιρία και τη δυνατότητα σε αγωνιζόμενους να απολαύσουν το κλίμα και τις διαδρομές του παγκόσμιου αγώνα σε ένα πολύ πιο ελκυστικό –οικονομικά- πακέτο!

Την προσπάθεια των οργανωτών στηρίζουν η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, ο Δήμος Γρεβενών, οι τοπικές αρχές και σύλλογοι, το νοσοκομείο της πόλης και σύσσωμη η περιοχή με τους κατοίκους της.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα, www.ewc.gr, υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τις ειδικές διαδρομές και τους συμμετέχοντες, καθώς επίσης και για την πόλη των Γρεβενών, τα αξιοθέατα και τα ξενοδοχεία της περιοχής, που πρέπει να γνωρίζουν όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν το μεγαλύτερο μοτοσικλετιστικό γεγονός της χρονιάς στη χώρα μας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!