Τα πήρε όλα σβάρνα (video)

Γιώργος Βαρίνος
Τα πήρε όλα σβάρνα (video)
Θα μπορούσε να είναι διαφημιστικό για τις συνέπειες της κατανάλωσης αλκοόλ κατά την οδήγηση. Δυστυχώς όμως, είναι πραγματικότητα.

Η Αλίνα από το Κράσνονταρ της Ρωσίας, οδηγήθηκε στην αναζήτηση της λήθης του αλκοόλ μετά από έναν καυγά με το σύζυγό της. Δεν έμεινε όμως εκεί, αλλά ;όντας τύφλα στο μεθύσι, αποφάσισε να οδηγήσει κιόλας, με αποτέλεσμα να κάνει κοινωνούς της δυστυχίας της όχι έναν ή δύο, αλλά συνολικά 17 συνανθρώπους της.

Τόσοι ήταν αυτοί που διαπίστωσαν ότι τα αυτοκίνητά τους ήταν χτυπημένα από την 27χρονη Αλίνα, που όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο σχετικό video, μπήκε σε ένα χώρο στάθμευσης και δεν άφησε ούτε ένα σχεδόν αυτοκίνητο αλώβητο.

Στην παρατήρηση του νεαρού που κατέγραψε το συμβάν, όρθωσε το μεσαίο δάχτυλο και φυσικά δεν έκανε τον κόπο να σταματήσει, συνεχίζοντας το καταστροφικό της έργο.

Το video δόθηκε στη δημοσιότητα και την ταυτότητα της νεαρής… ταύρου την ανακάλυψε η αστυνομία, η οποία και την παράπεμψε σε δίκη με αποτέλεσμα να της αφαιρεθεί το δίπλωμα για διάστημα οκτώ ετών. Επίσης, κρίθηκε υπαίτια για όλες τις ζημιές στα σταθμευμένα αυτοκίνητα, τις οποίες καλείται να αποζημιώσει καθώς, όπως είναι γνωστό, οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν καλύπτουν οδηγούς που βρίσκονται υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών. Πληροφορίες που αναφέρουν πως όταν της ανακοινώθηκε το ύψος των ζημιών που πρέπει να πληρώσει επέστρεψε στον άντρα της, ελέγχονται ως ανακριβείς...

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!