Οι απουσίες έφεραν καθυστέρηση στους κανονισμούς του 2017

Οι απουσίες έφεραν καθυστέρηση στους κανονισμούς του 2017

Οι απουσίες έφεραν καθυστέρηση στους κανονισμούς του 2017

Οι απουσίες στη συνεδρίαση του Strategy Group και της Επιτροπής της F1 στάθηκαν εμπόδιο στην απόφαση αν θα προχωρήσουν οι αλλαγές στους κανονισμούς του 2017 που έχουν προταθεί.

Το Strategy Group και η Επιτροπή της F1 συνεδρίασαν τη Μεγάλη Τρίτη (26/4), με στόχο την ομοφωνία για να προχωρήσουν οι αλλαγές στους κανονισμούς του 2017, οι οποίες έχουν προταθεί, για να γίνουν πιο γρήγορα τα μονοθέσια.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν δυνατό να υπάρξει, αφού υπήρχαν απουσίες από τη συνάντηση. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα motorsport.com, ήταν απόντες οι υποστηρικτές, κάτι που εμπόδισε να γίνει το επόμενο βήμα για να... κλειδώσουν οι αλλαγές και να πάνε στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού για έγκριση.

Βέβαια, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία μέσω διαδικτύου, ώστε να έχουμε απόφαση για το αν θα προχωρήσουν ή όχι το πλάνο των κατασκευαστών κινητήρων και οι υπόλοιπες αλλαγές, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε.

Best of internet