Οζιέ: «Το άξιζε ο Πάντον»

Νίκος Τσιώκος
Οζιέ: «Το άξιζε ο Πάντον»
Ο Σεμπαστιάν Οζιέ υποκλίθηκε στον Χέιντεν Πάντον και τόνισε ότι άξιζε τη νίκη στο Ράλι Αργεντινής, ενώ παραδέχτηκε πως ο ίδιος δεν πίεσε για τη νίκη.

Μπορεί τα μηχανικά προβλήματα την τελευταία ημέρα να του άσκησαν μία πίεση, όμως δεν έγινε το ίδιο από τον Σεμπαστιάν Οζιέ στον Χέιντεν Πάντον. Ο Γάλλος παραδέχτηκε ότι δεν πίεσε ιδιαίτερα για τη νίκη, παρά το γεγονός ότι ήταν κοντά στον Νεοζηλανδό, στον οποίο υποκλίθηκε τονίζοντας ότι την άξιζε με το παραπάνω.

«Αν κοιτάξεις τη φωτογραφία του αγώνα, είναι μεγάλο επίτευγμα για μας που είμαστε στο βάθρο με 19 πόντους για το πρωτάθλημα. Βελτίωσα τη διαφορά σε σύγκριση με τον δεύτερο. Με δεδομένες τις συνθήκες, βρεθήκαμε πολύ κοντά στον πρωτοπόρο.

Δε μετανιώνουμε. Στόχος της τελευταίας ημέρας δεν ήταν να τα δώσουμε όλα για τη νίκη, αλλά να διατηρήσουμε καλό ρυθμό χωρίς να πάρουμε ρίσκα. Αν έπρεπε να το ξανακάνω, θα προσέγγιζα αυτό το Ράλι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Στην τελευταία ειδική ο Χέιντεν (Πάντον) έκανε εκπληκτικό χρόνο.

Είχα την αίσθηση ότι η οδήγησή μου ήταν καθαρή, όμως δεν πίεζα πολύ επειδή φοβόμουν μήπως δεν πάρω καθόλου βαθμούς. Μπράβο σ' αυτούς (της Hyundai). Πρέπει να πω ότι είμαι αγωνιστής και δε θέλω να είμαι δεύτερος, αλλά είναι πιο εύκολο να αποδεχτείς την ήττα με αυτόν τον τρόπο. Η διαφορά έγινε πίσω από το τιμόνι. Τα κατάφεραν, μπράβο! Το άξιζαν!», είπε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!