H γαμήλια... γκάφα

Gazzetta team
H γαμήλια... γκάφα
Ξινή βγήκε σε ένα νιόπαντρο ζευγάρι η ενοικίαση μιας Ferrari, με τον γαμπρό να τρακάρει την πανάκριβη 458 Spider και να αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές απειλές.

Η ενοικίαση διάφορων ακριβών αυτοκινήτων είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στους γάμους, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση οι δύο νεόνυμφοι θα εύχονται να μην το είχαν κάνει ποτέ. Ο γαμπρός αποφάσισε να ζήσει το πιο ωραίο Σαββατοκύριακο της ζωής του αμέσως μετά το γάμο και έδωσε 5.000 λίρες (6.455€) ώστε να το περάσει μαζί με μια Ferrari 458 Spider, όμως τράκαρε το πανάκριβο supercar και τώρα καλείται να πληρώσει τη... νύφη.

Η «λυπητερή» μπορεί και να αγγίξει τις 20.000 λίρες (25.820€), με το σύνολο δηλαδή να σκαρφαλώνει στις 25.000 λίρες (32.280€)! Το ατύχημα συνέβη μια ημέρα μετά το γάμο και η αιτία -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 25χρονου άνδρα- είναι ότι μπέρδεψε το φρένο με το γκάζι, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Ο τελικός τους προορισμός ήταν ένα σπίτι φίλων που βρισκόταν κοντά στην πόλη του Μπέρνλεϊ στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έγινε και το τρακάρισμα. Ευτυχώς κανείς από τους δύο επιβάτες δεν χτύπησε, περιορίζοντας τις ζημιές στις υλικές.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!