Στην Toro Rosso ο Μπουθ

Στην Toro Rosso ο Μπουθ

Ο πρώην επικεφαλής της Manor, Τζον Μπουθ, έγινε μέλος της Toro Rosso, αφού ανακοινώθηκε ως διευθυντής αγώνων των Ιταλών.

Στην Toro Rosso ο Μπουθ

Δεν έμεινε πολύ καιρό μακριά από τη Formula1 ο Τζον Μπουθ. Ο Βρετανός αποχώρησε στα τέλη της περασμένης σεζόν από τη Marussia, της οποίας ήταν επικεφαλής και που μετονομάστηκε σε Manor. Λίγους μήνες αργότερα ήρθε η... μετακόμιση στην Toro Rosso, αφού η Scuderia τον ανακοίνωσε ως διευθυντή αγώνων για να ξεκινήσει δουλειά από το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Γκραν Πρι της Ρωσίας.

«Ξέρω τον Τζον πολλά χρόνια και είμαι χαρούμενος που τον καλωσορίζω στην ομάδα. Η Formula1 γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη, με τις πρόσφατες αλλαγές στο στήσιμο του μονοθεσίου και στην ενδοεπικοινωνία. Το να έχουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο και ταλαντούχους οδηγούς δεν είναι αρκετό.

Με τη μέγιστη εμπειρία του, είμαι σίγουρος ότι ο Τζον θα βοηθήσει την ομάδα να μεγαλώσει το παιχνίδι της και να γίνει ακόμα πιο μάχιμη τα Σαββατοκύριακα», δήλωσε το αφεντικό της ομάδας της Φαένζα, Φρανζ Τοστ. «Είναι μεγάλη τιμή να μπω σε μία καθιερωμένη και ανταγωνιστική ομάδα, όπως η Toro Rosso. Έχει πετύχει πάρα πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ανυπομονώ να ξεκινήσω τη δουλειά με τον Φρανζ και την ομάδα αυτό το Σαββατοκύριακο στο Σότσι», είπε, από τη μεριά του, ο Μπουθ. Τέλος, να σημειώσουμε ότι η STR είναι έκτη στο πρωτάθλημα με 17 βαθμούς και έχει στόχο να παραμείνει στα μισά της βαθμολογίας ή και να τερματίσει ακόμα πιο ψηλά.

Best of internet