Τι ετοιμάζουν στο internet οι Κλάρκσον, Χάμοντ και Μέι;

Τι ετοιμάζουν στο internet οι Κλάρκσον, Χάμοντ και Μέι;

Τι ετοιμάζουν στο internet οι Κλάρκσον, Χάμοντ και Μέι;

Οι πρώην παρουσιαστές του Top Gear, θα είναι κοντά μας και online από το φθινόπωρο, με το DriveTribe.com

Μπορεί η δημοφιλέστερη τηλεοπτική εκπομπή παγκοσμίως, το To Gear, να έχει νέα ομάδα παρουσιαστών με επικεφαλής τον ραδιοφωνικό παραγωγό του BBC Κρις Έβανς, ωστόσο η δημοφιλία των Κλάρκσον, Χάμοντ και Μέι, που την παρουσίαζαν από το 2002 έως το 2015, διατηρείται αμείωτη.

Οι τρεις παρουσιαστές βρήκαν έτσι άμεσα τηλεοπτική στέγη στο συνδρομητικό κανάλι Amazon Prime, με πλατινένια μάλιστα συμβόλαια, για να μεταδίδουν το τηλεοπτικό τους προϊόν, ανάλογο του Top Gear και του οποίου το όνομα δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Η δημιουργία ωστόσο ενός site που χρηματοδότησαν οι τρεις παρουσιαστές, μαζί με τον παραγωγό της εκπομπής τους Άντι Γουίλμαν, ίσως μας δώσει μια πρώτη εικόνα. Αυτό ονομάζεται DriveTribe και βασίζεται σε μια εντελώς νέα ιδέα, με αφορμή το αυτοκίνητα, που θα αποτελεί όμως πεδίο έκφρασης των διαφόρων «φυλών» της αυτοκίνησης.

Φανταστείτε λοιπόν ένα site που δεν θα έχει τις γνωστές ενότητες «Δοκιμές», «Παρουσιάσεις», «Αγώνες» κ.λ.π. τετριμμένα, αλλά «Οι γρήγοροι», «Οι τετρακίνητοι του βουνού», «Οι λάτρεις του drift» και θα καλύπτει τα ενδιαφέροντα της κάθε «φυλής» κατά περίπτωση.  Η διεύθυνση του site είναι ήδη ενεργή και μπορείτε να το δείτε στο http://drivetribe.com/ όπου αναφέρεται ότι θα λειτουργήσει πλήρως το φθινόπωρο.

Προς το παρόν οι τρεις παρουσιαστές καλούν διάφορους «φύλαρχους» να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συνεργασία με το νέο τους site, το οποίο έχει τη βάση του στην περιοχή Κings Cross του Λονδίνου.

Όπως αναφέρουν η ομάδα θα λειτουργεί χωρίς ιεραρχία, δεν απαιτείται προϋπηρεσία και τα μόνα προαπαιτρούμενα είναι το αστείρευτο πάθος και όρεξη για νέες ιδέες σε συγγραφικό, τεχνολογικό και ψηφιακό επίπεδο. Απανταχού petrolheads, να η ευκαιρία.

 

Best of internet