Έτοιμος για... 100άρι ο Χούλκενμπεργκ

Gazzetta team
Έτοιμος για... 100άρι ο Χούλκενμπεργκ
Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ θα συμπληρώσει 100 Γκραν Πρι στη Formula1 και έχει στόχο να το πανηγυρίσει τερματίζοντας στους βαθμούς.

Να συμπληρώσει 100 Γκραν Πρι στη Formula1 ετοιμάζεται ο Νίκο Χούλκενμπεργκ. Ο Γερμανός θα το πράξει αυτό με τη συμμετοχή του στη Ρωσία και έχει στόχο να το... γιορτάσει παίρνοντας μερικούς βαθμούς, έπειτα από δύο 15ες θέσεις σε Κίνα και Μπαχρέιν.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό θα είναι το 100ό αγωνιστικό τριήμερο στη Formula1. Πώς πέρασε ο καιρός; Είναι ωραίο επίτευγμα και ελπίζω για ένα αποτέλεσμα που θα με κάνει να το θυμάμαι. Ο στόχος είναι μερικοί βαθμοί ακόμα στη Ρωσία. Οι δύο τελευταίοι αγώνες ήταν απογοητευτικοί για διάφορους λόγους και δε νομίζω ότι έχουμε δείξει το πλήρες υλικό μας.

Στην Κίνα πάλευα με τη φθορά των ελαστικών, όμως δε θα υπάρχει πρόβλημα στο Σότσι, επειδή είναι πιο λεία η επιφάνεια», δήλωσε ο πιλότος της Force India ενόψει του GP της Ρωσίας. Ωστόσο, δε θα είναι οι 100ή του εκκίνηση σε αγώνα, αφού από τις 99 συμμετοχές έχει εκκινήσει στις 97.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!