Ακόμη πιο πολυτελής η Mercedes-Benz E-Class

Gazzetta team
Ακόμη πιο πολυτελής η Mercedes-Benz E-Class
Η έκδοση της E-Class που παρουσιάστηκε στο Πεκίνο εκτός από μεγαλύτερο μεταξόνιο, προσφέρει και αναβαθμισμένα στοιχεία άνεσης που πλησιάζουν αυτά μιας S-Class!

Η Mercedes-Benz παρουσίασε στο Πεκίνο μια έκδοση της E-Class με στόχο την Κινεζική αγορά, με κύριο χαρακτηριστικό της το μεγαλύτερο μεταξόνιο (3.079 χλστ), που εξασφαλίζει «προεδρικούς» χώρους για τα πόδια των πίσω. Το αυτοκίνητο μεγάλωσε (μήκος 5.063 χλστ) και κατά συνέπεια έχει και μια διαφορετική γραμμή στην οροφή του, ώστε να δένει αρμονικά με το σύνολο. Κατά βάση, είναι ίδια με τη γνωστή μας E-Class, ωστόσο στο πλαίσιο της «λιμουζινοποίησης» που υπέστη, ενσωματώνει έναν ανασχεδιασμένο χώρο για τους πίσω επιβάτες.

Αυτοί έχουν στη διάθεσή τους ένα αναβαθμισμένο υποβραχιόνιο που αν το επιθυμεί ο πελάτης, μπορεί να εφοδιαστεί με μια οθόνη αφής η οποία ελέγχει το σύστημα πολυμέσων, με επιφάνεια ασύρματης φόρτισης κινητού τηλεφώνου και δύο ποτηροθήκες, με δυνατότητα ελέγχου της θερμοκρασίας ώστε να διατηρείται το ρόφημα ζεστό ή κρύο! Μαζί με όλα αυτά, υπάρχουν θύρες USB για σύνδεση εξωτερικών πηγών και εσωτερικός φωτισμός με 64 επιλογές χρωματισμών! Κατά τα άλλα, διατηρείται το υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο του μοντέλου με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και τα κουμπιά αφής στο τιμόνι, μαζί με τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας που περιλαμβάνουν και ένα νέο σύστημα αυτόνομης οδήγησης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!