Μια Bentley για -πολύ- λίγους

Gazzetta team
Μια Bentley για -πολύ- λίγους
Παίρνοντας ως δεδομένο την τιμή μιας Bentley, είναι σίγουρο ότι απευθύνεται σε περιορισμένο κοινό, ωστόσο η συγκεκριμένη Mulsanne θα έχει μόλις 50 τυχερούς ιδιοκτήτες!

Η First Edition είναι μια ειδική έκδοση της Bentley Mulsanne και παρουσιάστηκε επίσημα στην έκθεση αυτοκινήτου στο Πεκίνο. Θα παραχθεί σε μόλις 50 μονάδες και θα διατίθεται και με τις τρεις παραλλαγές του μοντέλου, που δεν είναι άλλες από τη Mulsanne, τη Mulsanne Speed και την έκδοση με το μακρύτερο μεταξόνιο.

Οι διαφοροποιήσεις της εντοπίζονται στο ανασχεδιασμένο σήμα της εταιρείας εμπρός, στο κέντημα "First Edition" σε πολλά σημεία του εσωτερικού, την Αγγλική σημαία στα προσκέφαλα των καθισμάτων, στα ειδικά σήματα, στο σετ καλλωπισμού που υπάρχει στο αναδιπλούμενο τραπεζάκι (περιλαμβάνει καθρέφτη και χτένα) και στην ειδική θέση για σαμπάνια που φροντίζει ώστε να τη διατηρεί κρύα. Στο εσωτερικό επίσης, βρίσκουμε και επένδυση από ξύλο Αγγλικής καρυδιάς 350 ετών! Η ειδική αυτή έκδοση, βασίζεται στην πρόσφατα ανανεωμένη αισθητικά Mulsanne.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!