Με τον κινητήρα των κατατακτηρίων της Κίνας στη Ρωσία ο Χάμιλτον

Gazzetta team
Με τον κινητήρα των κατατακτηρίων της Κίνας στη Ρωσία ο Χάμιλτον
Τον κινητήρα που... παρέδωσε πνεύμα στις κατατακτήριες δοκιμές της Κίνας θα χρησιμοποιήσει στο Γκραν Πρι της Ρωσίας ο Λιούις Χάμιλτον, που δηλώνει ήρεμος και αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας.

Για το Γκραν Πρι της Ρωσίας ετοιμάζονται ομάδες και πιλότοι της Formula1, καθώς η δράση θα συνεχιστεί στο Σότσι τις ημέρες του Πάσχα. Εκεί ο Λιούις Χάμιλτον θα χρησιμοποιήσει τον κινητήρα που... παρέδωσε πνεύμα στις κατατακτήριες δοκιμές της Κίνας και τον ανάγκασε να εκκινήσει τον αγώνα της Σανγκάης από την τελευταία θέση.

Η επιβεβαίωση ήρθε από τη Mercedes, η οποία γνωστοποίησε πως ολοκληρώθηκαν οι επισκευές στην εν λόγω μονάδα ισχύος. Πάντως, ο Χάμιλτον δηλώνει ήρεμος και αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας. «Υπήρχαν πολλά στο κεφάλι μου, μετά την Κίνα. Αλλά, μετά απ' όλα αυτά τα χρόνια, η εμπειρία μ' έχει διδάξει να παραμένω ήρεμος και να συνεχίζω την πίεση, όταν μένω πίσω.

Πολλά μπορούν να συμβούν στους επόμενους 18 αγώνες και έχω τη μέγιστη αυτοπεποίθηση σε αυτή την ομάδα. Η ατυχία είναι μέρος του ταξιδού, μας φέρνει πιο κοντά, μας κάνει πιο δυνατούς και γνωρίζω ότι μαζί θα επανέλθουμε. Γι' αυτό είμαι αισιόδοξος ότι θα έρθουν καλύτερα Γκραν Πρι», είπε ο Βρετανός, μετά το Γκραν Πρι της Κίνας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!