Βολφ: «Υπό έλεγχο η ανανέωση του Ρόσμπεργκ»

Gazzetta team
Βολφ: «Υπό έλεγχο η ανανέωση του Ρόσμπεργκ»
Ο Τότο Βολφ τόνισε πως όλα είναι υπό έλεγχο για την ανανέωση του συμβολαίου του Νίκο Ρόσμπεργκ, τον οποίο θέλει στη Mercedes και την επόμενη χρονιά.

Στο τέλος του φτάνει φέτος το συμβόλαιο του Νίκο Ρόσμπεργκ με τη Mercedes. Ο Γερμανός έχει ξεκινήσει δυνατά τη σεζόν με απόλυτο νικών στους τρεις πρώτους αγώνες της σεζόν και ο Τότο Βολφ επιθυμεί να τον κρατήσει και την επόμενη χρονιά, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα στο φινάλε της χρονιάς.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας των «ασημί βελών» τόνισε ότι όλα είναι υπό έλεγχο, όσον αφορά την ανανέωση του 30χρονου, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα του Μπράκλεϊ από το 2010, όταν αυτή μπήκε για πρώτη φορά στη Formula1, μετά την εξαγορά της Brawn GP. «Ίσως πρέπει να βιαστούμε τώρα με αυτή την απόδοση! Ένα συμβόλαιο είναι πάντα μεταξύ δύο πλευρών και πρέπει να το ξεκαθαρίσεις με τον σωστό τρόπο. Είναι όλα υπό έλεγχο.

Είναι με την οικογένεια πολύ καιρό. Είναι πολύ σημαντική κολόνα της ομάδας και αποδίδει καλά. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει κάτι να πω εις βάρος του, όμως θα κριθεί στη λεπτομέρεια. Αυτό πρέπει να συζητηθεί, αλλά θεωρώ ότι αμφότερες οι πλευρές αισθανόμαστε άνετα», δήλωσε ο Βολφ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!