Δεν... κόβει τα φτερά του Γκροζάν η Haas

Δεν... κόβει τα φτερά του Γκροζάν η Haas

Η Haas δεν σκοπεύει να... κόψει τα φτερά του Ρομάν Γκροζάν, εφόσον προκύψει μία ευκαιρία να πάει σε μία εκ των Ferrari, Mercedes, όπως τόνισε ο Τζιν Χαάς.

Δεν... κόβει τα φτερά του Γκροζάν η Haas

Για το μέλλον του Ρομάν Γκροζάν μίλησε ο Τζιν Χάας, με δεδομένο ότι η απόφαση του Γάλλου να πάει στη Haas... πυροδότησε φήμες για... μετακόμισή του στη Ferrari το 2017. Ο ιδιοκτήτης των Αμερικανών τόνισε ότι δε θα... έκοβε τα φτερά, αν ερχόταν μία πρόταση από τις δύο κορυφαίες ομάδες της Formula1 αυτή τη στιγμή, δηλαδή τη Scuderia και τη Mercedes.

«Δε θα ήθελα ποτέ να κρατήσω πίσω έναν οδηγό. Είναι χαρούμενος, αλλά αν κάποιος του προσέφερε ένα τεράστιο συμβόλαιο, ήταν πρόθυμος να εξαγοράσει το δικό μας και ήταν μία από τις δύο κορυφαίες ομάδες (Ferrari, Mercedes), θα ήταν τρελός να μην το δεχόταν.

Μέχρι τη μέρα που θα συμβεί αυτό δε θέλω να πω κάτι. Ο Ρομάν είναι αρκετά κουλ τύπος και ειλικρινής. Αν είχε την ευκαιρία να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής με άλλη ομάδα, θα ήταν ανόητος να μην το δοκίμαζε», ανέφερε ο Χάας στην ιστοσελίδα crash.net.

Πάντως, ό,τι και να γίνει, το μοναδικό σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι πως τόσο στην ομάδα του Μαρανέλο όσο και σε αυτή του Μπράκλεϊ υπάρχει μία κενή θέση για την επόμενη χρονιά, αφού λήγουν τα συμβόλαια των Κίμι Ραϊκόνεν και Νίκο Ρόσμπεργκ, αντίστοιχα.

Best of internet