Στο νοσοκομείο ο Λάτβαλα για εξετάσεις (vid)

Gazzetta team
Στο νοσοκομείο ο Λάτβαλα για εξετάσεις (vid)
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στο Ράλι Αργεντινής, όταν χτύπησε σε πέτρα και τούμπαρε.

Μπορεί να βγήκε άθικτος από το Polo R, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στην 14η ειδική διαδρομή του Ράλι Αργεντινής, όμως ο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, όπως και ο συνοδηγός του, Μίκα Αντίγια. Ο Φινλανδός χτύπησε σε πέτρα και τούμπαρε πολλές φορές, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει τον αγώνα, ενώ ήταν στην κορυφή της γενικής κατάταξης.

«Πρώτα απ' όλα, εγώ και ο Μίκα (Αντίγια) είμαστε καλά. Ωστόσο, θα πάμε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Είχαμε μία καλή μέρα, καλό ρυθμό και καθόλου προβλήματα. Χτυπήσαμε μία πέτρα στην 14η ειδική και βγήκαμε εκτός δρόμου. Μετά φέραμε πολλές τούμπες. Δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε τον αγώνα μετά από αυτό.

Το ατύχημα είναι πολύ απογοητευτικό, αλλά αποδείχτηκε πόσο ασφαλές είναι το Polo R WRC. Είμαι πραγματικά απογοητευμένος, αλλά δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να έχω κάνει. Έλεγχα τον αγώνα, αν πρέπει να αποφύγω κάθε πέτρα, μπορούμε να πάμε σπίτια μας, δεν υπάρχει νόημα να ερχόμαστε στα Ράλι. Δεν μπορείς να αποφύγεις κάθε πέτρα, αν προσπαθείς να κερδίσεις, και ήταν μέρος του δρόμου», δήλωσε, μετά το ατύχημα ο Λάτβαλα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!