Πάντον: «Η ειδική διαδρομή της ζωής μου»

Gazzetta team
Πάντον: «Η ειδική διαδρομή της ζωής μου»
Ο Χέιντεν Πάντον ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τι πέτυχε στην Αργεντινή και έκανε λόγο για την ειδική διαδρομή της ζωής του.

Με τα μηχανικά προβλήματα να τον ταλαιπωρούν, τα πάντα ήταν ανοιχτά ενόψει της τελευταίας ειδικής διαδρομής του Ράλι Αργεντινής. Όμως, ο Χέιντεν Πάντον τα κατάφερε και πανηγύρισε την παρθενική νίκη της καριέρας χαρακτηρίζοντας την Power Stage ως την ειδική της ζωής του μη μπορώντας ακόμα να πιστέψει τι πέτυχε στη λατινική χώρα.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Πραγματικά, πριν την τελευταία ειδική, αφού έχασα χρόνο από τον Οζιέ το πρωί, δεν περίμενα ότι θα είχα μία πιθανότητα. Έδωσα ό,τι είχα στην τελευταία ειδική. Οι δύσκολες ειδικές με πολλές στροφές, όπως η Ελ Κόντορ, δεν είναι το φόρτε μου, αλλά οδήγησα την ειδική της ζωής μου», ήταν τα λόγια του οδηγού της Hyundai.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι ο Πάντον έγινε ο πρώτος Νεοζηλανδός οδηγός που κερδίζει αγώνα του WRC στην 43χρονη ιστορία του αθλήματος, ενώ σταμάτησε το σερί της Volkswagen στις 12 νίκες, με τη γερμανική ομάδα να είχε την ευκαιρία για το ρεκόρ των 13.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!