Αριβαμπένε: «Γι' αυτό ο Φέτελ παίρνει περισσότερα από τον Σάινθ!»

Gazzetta team
Αριβαμπένε: «Γι' αυτό ο Φέτελ παίρνει περισσότερα από τον Σάινθ!»
Ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε στάθηκε στην προσπέραση του Σεμπάστιαν Φέτελ σε δύο μονοθέσια στο πιτ λέιν της Σανγκάης τονίζοντας ότι αποδείχτηκε γιατί ο Γερμανός έχει πιο υψηλό μισθό από τον Κάρλος Σάινθ!

Στην κίνηση του Σεμπάστιαν Φέτελ να προσπεράσει δύο μονοθέσια στην είσοδο του πιτ λέιν στον αγώνα της Σανγκάης αναφέρθηκε ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε. Ο επικεφαλής της Ferrari τόνισε ότι έτσι αποδείχθηκε γιατί ο μισθός είναι πιο υψηλός από αυτόν του Κάρλος Σάινθ!

«Τόσο ο Σεμπ όσο και ο Κίμι δουλεύουν σκληρά, ξοδεύουν πολύ χρόνο με τους μηχανικούς στο Μαρανέλο. Στις κατατακτήριες έγιναν λάθη, αλλά στον αγώνα πήγα καλά. Επίσης, είδα ένα ωραίο πράγμα από τον Σεμπ, που στα πιτς πέρασε δύο μονοθέσια. Απέδειξε γιατί ο μισθός του είναι πιο υψηλός από αυτόν του Κάρλος Σάινθ!», είπε ο Ιταλός, ο οποίος αναφέρθηκε και στο φετινό μονοθέσιο.

«Το μονοθέσιο είναι πολύ καλό. Όταν πέρυσι σχεδιάζαμε τη δουλειά για το 2016, είχαμε δύο επιλογές. Να δώσουμε προβάδισμα στην αξιοπιστία ή στην απόδοση. Στην περίπτωσή μας ήταν επιτακτικό να ανακτήσουμε έδαφος από τη Mercedes, οπότε προτιμήσαμε τη δεύτερη επιλογή. Αντίθετα, η Mercedes εστίασε περισσότερο στην αξιοπιστία έχοντας ήδη καλή απόδοση. Όμως, ξέραμε ότι πήραμε κάποιο ρίσκο εστιάζοντας στην απόδοση», πρόσθεσε.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την προσπέραση του Φέτελ στο πιτ λέιν της Κίνας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!