Μάρκεζ: «Δεν μπορούσα να φρενάρω»

Gazzetta team
Μάρκεζ: «Δεν μπορούσα να φρενάρω»
Πρόβλημα στα φρένα αντιμετώπισε ο Μαρκ Μάρκεζ, όπως ανέφερε στις δηλώσεις του, γεγονός που δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την τρίτη θέση.

Ο Μαρκ Μάρκεζ δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την τρίτη θέση στον αγώνα της Χέρεθ, αφού είχε πρόβλημα στα φρένα, όπως ανέφερε στις δηλώσεις του, με αποτέλεσμα να προκαλέσει υπερθέρμανση στο μπροστινό ελαστικό. «Από την αρχή μπορούσα ήδη να δω ότι η αίσθηση δεν ήταν τόσο καλή όσο χθες.

Προσπάθησα και πίεσα όντας πίσω από τον Λορένθο, αλλά σχεδόν είχα πτώση μία, δύο, τρεις φορές και μετά είπα ''ΟΚ''. Ανυπομονώ για τις αυριανές δοκιμές επειδή πρέπει να βελτιωθούμε. Πάλευα για να σταματήσω τη μοτοσικλέτα στα φρένα. Χάναμε λίγο στην επιτάχυνση και προσπαθούσα να ανακτήσω αυτό το μειονέκτημα στα φρένα.

Μπορούσα να το κάνω αυτό, όταν η θερμοκρασία ήταν χαμηλότερη. Δεν μπορούσα να φρενάρω πολύ, οπότε δοκίμασα αυτό που έκανα και στις ελεύθερες δοκιμές, αλλά το μπροστινό μπλόκαρε. Προκάλεσα υπερθέρμανση στο μπροστινό ελαστικό. Πήρα 16 βαθμούς για το πρωτάθλημα.

Οι δύο αναβάτες της Yamaha ήταν πιο γρήγοροι και το πιο σημαντικό είναι ότι οδηγούμε την κούρσα του πρωταθλήματος. Γι' αυτό είμαι χαρούμενος. Περίμενα καλύτερο αγώνα μπροστά στους οπαδούς μας, αλλά σήμερα ήταν αδύνατο», είπε ο αναβάτης της Repsol Honda και πρωτοπόρος της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!