Τι αυτοκίνητο αγόρασε ο Dr. Dre;

Gazzetta team
Τι αυτοκίνητο αγόρασε ο Dr. Dre;
Ο διάσημος μουσικός έχει πλέον στην κατοχή του μια «ειδική» Cadillac Escalade, η οποία θυμίζει περισσότερο... ξενοδοχείο παρά ΙΧ και κοστίζει πάνω από 180.000€!

Ο Dr. Dre αγαπά τις ειδικές εκδόσεις των αυτοκινήτων και έφτασε η ώρα που αγόρασε μια... αρκετά διαφορετική Cadillac Escalade. Το θηριώδες μοντέλο βασίζεται στην έκδοση ESV, τη μακρύτερη δηλαδή που μπορεί να αγοράσει κανείς, όμως η συγκεκριμένη έχει μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, προς όφελος της ευρυχωρίας. Έτσι, οι επιβάτες ταξιδεύουν κυριολεκτικά first-class αφού έχουν στη διάθεσή τους ο,τι μπορεί να χρειαστεί κανείς, μαζί με μια τεράστια τηλεόραση στο τέλος της καμπίνας!

Η συγκεκριμένη μετατροπή έγινε από την εταιρεία Becker Automotive Design και στο παρελθόν, έχει παρουσιάσει αρκετές διαφορετικές ιδέες για το δημοφιλές Escalade. Βέβαια, με τέτοιες ανέσεις κατά πάσα πιθανότητα ο Dr. Dre δεν θα την οδηγεί και πολύ συχνά, καθώς σίγουρα θα κάθεται στο πίσω κάθισμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κορυφαία Cadillac Escalade ESV κοστίζει περίπου 85.000€, αν «φορτωθεί» με έξτρα εξοπλισμό μπορεί να αγγίξει τα 88.0000€, όμως η συγκεκριμένη σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ξεπερνά σε αξία τα 180.000€.

* Οι φωτογραφίες του εσωτερικού δεν είναι από τη συγκεκριμένη του Dr. Dre, αλλά δείχνουν το ίδιο μοντέλο με τις περιποιήσεις της Becker Automotive Design.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!