Ρόσι: «Ήταν η σειρά μου»

Gazzetta team
Ρόσι: «Ήταν η σειρά μου»
Ο Βαλεντίνο Ρόσι έκανε λόγο για το τέλειο τριήμερο στην Ισπανία και τόνισε πως ήταν σειρά του να κερδίσει, μετά το περσινό Γκραν Πρι της Μεγάλης Βρετανίας.

Την πρώτη του νίκη στη σεζόν και πρώτη μετά το περσινό Γκραν Πρι της Μεγάλης Βρετανίας πανηγύρισε στη Χέρεθ ο Βαλεντίνο Ρόσι. Μάλιστα, ο VR46 έκανε και χατ τρικ με pole position, νίκη και ταχύτερο γύρο, με τον ίδιο να είναι κατενθουσιασμένος με ό,τι πέτυχε.

Έτσι, έκανε λόγο για το τέλειο τριήμερο, ενώ τόνισε πως ήταν η σειρά του να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, αφού μετά το Σίλβερστοουν το έπραξαν αυτό οι Μαρκ Μάρκεζ, Χόρχε Λορένθο και Ντάνι Πεντρόσα. «Πώς το λένε στη Formula1; Χατ τρικ; Είναι δυνατόν; Το τέλειο τριήμερο. Ένιωσα καλά από την Παρασκευή, δουλέψαμε πολύ καλά.

Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα μου, η μοτοσικλέτα ήταν φανταστική. Στο γκριντ ο μηχανικός μου, Μπρεντ (Στέφενς), μου είπε ''πρώτος από την πρώτη μέχρι την τελευταία στροφή'' και σκέφτηκα ότι ήταν καλή ιδέα! Ήταν καλή η εκκίνηση, καλός ο ρυθμός και είχα ένα μικρό πλεονέκτημα ανά κάθε γύρο.

Σήμερα η επιθυμία ήταν πολύ μεγάλη επειδή η τελευταία μου νίκη ήταν πέρυσι στο Σίλβερστοουν. Μετά από εκεί, κέρδισαν οι Μάρκεζ, Λορένθο, Πεντρόσα και εγώ όχι. Οπότε σήμερα ήταν η σειρά μου», ήταν τα λόγια του Doctor, που εξακολουθεί να κυνηγάει τον δέκατο τίτλο της καριέρας του σε όλες τις κατηγορίες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!