Aποκάλυψη για το νέο SUV της Nissan

Gazzetta team
Aποκάλυψη για το νέο SUV της Nissan
Το Kicks παρουσιάστηκε πλέον στην τελική του μορφή με μήκος γύρω στα 4,3 μ., το οποίο το τοποθετεί ανάμεσα στο lifestyle Juke και στο οικογενειακότερο Qashqai.

Η Nissan αποκάλυψε επίσημα το νέο SUV της με την ονομασία Kicks, που βασίζεται στο Concept Car το οποίο είχαμε πρωτοδεί το 2014 στην έκθεση του Σάο Πάολο. Το νέο μοντέλο αποτελεί προϊόν συνεργασίας μεταξύ των δύο σχεδιαστικών στούντιο της ιαπωνικής μάρκας στις ΗΠΑ και στη Βραζιλία και διαθέτει έντονα χαρακτηριστικά. Στη μάσκα ξεχωρίζουν οι γρίλιες σχήματος V και τα οριζόντια φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, ενώ ο δυναμικός χαρακτήρας του μοντέλου τονίζεται από τα φουσκωτά φτερά του αμαξώματος.

Το Kicks φιλοδοξεί να συνδυάσει την ευχαρίστηση οδήγησης με τη λειτουργικότητα και τα προσόντα ενός οχήματος για σοβαρούς οικογενειάρχες. Η ιαπωνική εταιρεία δεν αποκάλυψε προς το παρόν κάποια τεχνικά στοιχεία, θεωρείται όμως βέβαιο ότι οι εξωτερικές διαστάσεις του Kicks δεν θα διαφοροποιούνται αισθητά από τις αντίστοιχες του Concept Car, που είχε 4,3 μ. μήκος, 1,8 μ. πλάτος και 1,6 μ. ύψος, ενώ διέθετε και μεταξόνιο μήκους 2,62 μ.

Το δυναμικό SUV θα κατασκευάζεται στη Βραζιλία και προορίζεται αρχικά για την αγορά της χώρας του καφέ και της σάμπα. Όπως επιβεβαίωσε ωστόσο και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan, Κάρλος Γκον, στο μέλλον θα εξάγεται και σε άλλες χώρες, αν και δεν διευκρίνισε αν περιλαμβάνονται σε αυτές και ευρωπαϊκές.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!