Αισιοδοξία για επιστροφή Νίρμπουργκρινγκ στη Formula1

Αισιοδοξία για επιστροφή Νίρμπουργκρινγκ στη Formula1

Αισιοδοξία για επιστροφή Νίρμπουργκρινγκ στη Formula1

Οι άνθρωποι της πίστας του Νίρμπουργκρινγκ αισιοδοξούν ότι το σιρκουί θα μπορέσει να φιλοξενήσει το Γκραν Πρι της Γερμανίας για τη Formula1 το 2017.

Το Γκραν Πρι της Γερμανίας επέστρεψε στο καλεντάρι της Formula1 για το 2016, αφού έμεινε εκτός για το 2015. Ο λόγος που δεν έγινε πέρυσι ήταν το γεγονός ότι το Νίρμπουργκρινγκ αδυνατούσε να διεξάγει αγώνα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Φέτος η F1 θα πάει στο Χοκενχάιμ, όμως αυτή τη στιγμή είναι αμφίβολο το αν θα δούμε GP στη Γερμανία το 2017, ωστόσο οι άνθρωποι της πίστας του Νίρμπουργκρινγκ αισιοδοξούν ότι την επόμενη χρονιά θα μπορέσουν να... αντέξουν οικονομικά και να επιστρέψουν στο καλεντάρι.

«Το Νίρμπουργκρινγκ είναι ακόμα σε συζήτηση για Γκραν Πρι της Formula1 στη Γερμανία το 2017. Είμαστε ακόμα αισιόδοξοι ότι θα το φιλοξενήσουμε. Αν υπάρχει μία ευκαιρία, θα θέλαμε να την πάρουμε, όμως εν τέλει θα είναι ερωτηματικό οι συνθήκες και το οικονομικό ρίσκο», ανέφερε εκπρόσωπος του σιρκουί.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι για οικονομικούς λόγους οι δύο πίστες φιλοξενούν εναλλάξ το Γκραν Πρι της Γερμανίας από το 2008. Η αρχή έγινε με το Χόκενχαϊμ, πήρε σειρά το Νίρμπουργκρινγκ και... πήγε λέγοντας, με τον τελευταίο αγώνα στο σιρκουί της πόλης του Νίρμπουργκ να διεξάγεται το 2013, όταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ νίκησε τους Κίμι Ραϊκόνεν και Ρομάν Γκροζάν.

Best of internet