Ρόσι: «Καλύτερα με τη Michelin»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσι: «Καλύτερα με τη Michelin»
Ο Βαλεντίνο Ρόσι τόνισε πως νιώθει καλύτερα φέτος στις κατατακτήριες δοκιμές με τα ελαστικά της Michelin, ενώ έκανε λόγο για σκληρή μάχη στον αυριανό αγώνα.

Την πρώτη pole position στη σεζόν και 52η στην καριέρα του στο Moto GP κατέκτησε ο Βαλεντίνο Ρόσι. Ο «Γιατρός» έκανε εκπληκτικό τελευταίο γύρο και άφησε πίσω του αυτή τη φορά τους Χόρχε Λορένθο και Μαρκ Μάρκεζ, τη στιγμή που στις κατατακτήριες πέρυσι δεν είχε και τόσο καλά αποτελέσματα. Αυτό διότι νιώθει καλύτερα με τα ελαστικά της Michelin, όπως είπε ο ίδιος μετά το τέλος της διαδικασίας στη Χέρεθ.

Πάντως, ο Ιταλός τόνισε ότι δε σημαίνει τίποτα η pole και έκανε λόγο για σκληρή μάχη με τους δύο Ισπανούς. «Δουλεύουμε πολύ επειδή πέρυσι παλεύαμε πάρα πολύ κατά τη διάρκεια των κατατακτηρίων δοκιμών.

Φέτος, με τη Michelin νιώθω πολύ καλύτερα και εκκινήσαμε ήδη δύο φορές από την μπροστινή σειρά, αλλά η pole position είναι διαφορετική, ειδικά εδώ στη Χέρεθ. Γνωρίζω ότι μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός, αλλά στους προηγούμενους αγώνες είχαμε κάποια προβλήματα. Έκανα το λάθος στο Όστιν και δεν πήραμε αυτό που περιμέναμε.

Αύριο θα είναι πολύ-πολύ σκληρή μάχη με τον Λορένθο και τον Μάρκεζ. Το να εκκινείς από την pole position είναι σημαντικό, αλλά δε σημαίνει τίποτα. Ο αγώνας θα γίνει αύριο και θα είναι πολύ δύσκολος. Νομίζω ότι οι Μάρκεζ και Λορένθο θα έχουν καλό ρυθμό. Όμως, δουλεύουμε πολύ καλά από χθες το πρωί, αισθάνομαι καλά με τη μοτοσικλέτα και θα έχουμε μάχη», ανέφερε ο Doctor.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!