Μάρκεζ ή Βινιάλες στη θέση του Λορένθο;

Μάρκεζ ή Βινιάλες στη θέση του Λορένθο;

Μάρκεζ ή Βινιάλες στη θέση του Λορένθο;

Δύο ονόματα παίζουν δυνατά ως αντικαταστάτες του Χόρχε Λορένθο στη Yamaha. Ο πρώτος το διαψεύδει, ο δεύτερος το βλέπει ως μία καλή προοπτική.

Μάρκεζ ή Βινιάλες; Εντείνονται οι φήμες, ότι ο αναβάτης που θα αντικαταστήσει τον Λορένθο στη Yamaha θα είναι τελικά ένας εκ των δύο προαναφερθέντων οδηγών. Ο Λορένθο ανακοίνωσε και επίσημα, ότι από την επόμενη σεζόν θα τρέχει με τη Ducati και από τότε έχει αρχίσει μία μεγάλη συζήτηση για τον διάδοχό του στην ιαπωνική ομάδα.

Ο Μάρκεζ σχολίασε τις φήμες, λέγοντας ότι «είχα ένα τηλεφώνημα από τη Ducati. Η Yamaha με είχε πλησιάσει στο παρελθόν, όμως δεν το έκανε αυτή τη φορά. Ξεκίνησα τις συζητήσεις με τη Honda για μία ανανέωση του συμβολαίου μου. Τόνιζα ανέκαθεν, ότι αυτό έχει προτεραιότητα».

Ενώ ο Μάρκεζ βάζει πάγο στα σενάρια περί μεταγραφής του στη Yamaha, ο Βινιάλες καλοβλέπει μία τέτοια προοπτική. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «σαν παιδί ονειρεύεσαι, να σου δοθούν αυτές οι δύο πιθανότητες. Η Suzuki είναι μία καλή ομάδα, πρέπει όμως να έρθουν αποτελέσματα. Θα είχε μεγάλο νόημα, να οδηγούσα δίπλα στον Βαλεντίνο Ρόσι στη Yamaha. Θα ήταν πολύ σημαντικό για την καριέρα μου».

Ο Βινιάλες εξήγησε μάλιστα και τους λόγους συμπληρώνοντας, ότι «επίσης η μοτοσικλέτα ανήκει στις καλύτερες και αυτό το κάνει πιο εύκολο, να τα δώσεις όλα. Πρέπει να πάρω την καλύτερη απόφαση για εμένα και γιαυτό θα αφήσω χρόνο. Παίρνω τις αποφάσεις μου πάντα με μυαλό».

Εσείς τι λέτε; Μάρκες, Βινιάλες ή μήπως κάποιος άλλος;

Best of internet