Νεαρά, ετών 70

Gazzetta team
Νεαρά, ετών 70
Η εμβληματική Vespa γιορτάζει τα 70 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας της στην αγορά, κάτι που δεν έχει καταφέρει κανένα άλλο όχημα στην ιστορία.

Σαν σήμερα, στις 23 Απριλίου του 1946, η Vespa συστήνεται στον κόσμο και ξεκινά μια απαράμιλλη ιστορία επιτυχίας. Η Vespa όχι μόνο αγαπήθηκε από το κοινό, αλλά συνδέθηκε με γενιές ολόκληρες, με την κουλτούρα τους και την ελευθερία της μετακίνησής τους. Αντικείμενο μόδας, «εργαλείο», απλό μέσο μετακίνησης ή υποκείμενο απίστευτων βελτιώσεων, η Vespa δημιούργησε το δικό της μύθο και πέρασε μια για πάντα στην ιστορία.

Για να τιμήσει τη γέννηση του μοντέλου που την ανέδειξε, η Piaggio δημιούργησε μια σειρά από σύγχρονες, τεχνολογικά προηγμένες και φιλικές προς το περιβάλλον εκδόσεις, με αδιαμφισβήτητο συνδετικό κρίκο μεταξύ τους τις αναφορές στην πρώτη Vespa των 98 κ.εκ., που σηματοδότησε την έναρξη μίας μοναδικής και απαράμιλλης κληρονομιάς με παγκόσμια απήχηση.

Η νέα σειρά «Vespa 70°» θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. Μία εξαιρετική συλλογή, άρρηκτα συνδεδεμένη με την 70στη επέτειο, που προορίζεται να γίνει συλλεκτική. Η γρήγορη και ευέλικτη Vespa Primavera, η ναυαρχίδα GTS και η αξεπέραστη PX αποκτούν δύο αποκλειστικούς χρωματισμούς, γαλάζιο Azzurro 70 και γκρι Grigio 70, ειδικές αποχρώσεις που εκφράζουν την παράδοση της Vespa.

Παράλληλα γίνονται ακόμα πιο ξεχωριστές με μία σειρά αποκλειστικές λεπτομέρειες, όπως η νέα κομψή σέλα σε σκούρο καφέ χρώμα, με λογότυπο «Vespa 70°», τα ειδικά γραφικά στο εσωτερικό μέρος της ποδιάς και το μοναδικό «μαύρο» τελείωμα των τροχών. Ο εξοπλισμός συμπληρώνεται από την κλασική πίσω σχάρα χρωμίου (σημείο αναφοράς στην κληρονομιά της Vespa) που φιλοξενεί μία κομψή τσάντα στον ίδιο χρωματισμό με τη σέλα, και φέρει το λογότυπο της 70στης επετείου.

Επιπλέον, ειδικά για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο, με αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Vespa, η Piaggio Hellas προσφέρει δωρεάν πακέτο γνήσιων αξεσουάρ, αξίας έως 480€. Η προσφορά ισχύει μόνο έως 31/5/2016.

Οι επετειακές εκδόσεις Vespa θα διατίθενται από συγκεκριμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, τα οποία μπορείτε να δείτε στη διεύθυνση του επίσημου site της εταιρείας, http://www.gr.vespa.com/gr/index.html

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!