Πόσοι θέλουν το Ford GT;

Gazzetta team
Πόσοι θέλουν το Ford GT;
Εφτά χιλιάδες παραγγελίες έχει λάβει η Ford για το νέο της supercar, το Ford GT, όταν η παραγωγή των δύο πρώτων χρόνων θα είναι 500 αυτοκίνητα.

Πριν λίγες ημέρες άνοιξε η ψηφιακή πλατφόρμα για τις παραγγελίες του νέου Ford GT, του εντυπωσιακού σπορ μοντέλου των 600+ και των περίπου 350.000€, ωστόσο οι παραγγελίες έχουν φτάσει ήδη τις 7.000 και αυξάνονται. Παρότι το μοντέλο θα παραχθεί σε μόλις 500 αντίτυπα τα δύο πρώτα χρόνια, αυτό δεν φαίνεται να πτοεί του ευκατάστατους υποψήφιους αγοραστές του.

Η Ford έχει ανακοινώσει πως όσοι έχουν δηλώσει ενδιαφέρον αγοράς, θα κριθούν από μια «επιτροπή» της εταιρείας η οποία θα συνυπολογίζει παράγοντες όπως η πιστότητα στη μάρκα, το οικονομικό και κοινωνικό υπόβαθρο, η κατοχή παλαιότερου Ford GT και πολλοί ακόμα παράγοντες. Η πλατφόρμα παραγγελίας θα είναι ανοιχτή για λίγες ακόμα μέρες, όπως και η εφαρμογή configurator για τη διαμόρφωση του αυτοκινήτου.

Επίσης ανακοίνωσε ότι μαζί με το αυτοκίνητο, ο τυχερός ιδιοκτήτης θα «αγοράζει» και μια νέα υπηρεσία υποστήριξης, που θα τον συνοδεύει σε όλα τη διάρκεια κατοχής του GT και η οποία θα είναι απόλυτα εξατομικευμένη.

Να σημειώσουμε ότι η Ford δεν έχει καν δώσει στη δημοσιότητα τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, που γνωρίζουμε φυσικά ότι είναι κατασκευασμένο από ίνες άνθρακα και ο κινητήρας του είναι ένας V6 3,5 λίτρων με απόδοση πάνω από 600 ίππους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!