50.000 μονάδες «Ζωής» για τη Renault

Gazzetta team
50.000 μονάδες «Ζωής» για τη Renault
Το Renault Zoe είναι το πιο δημοφιλές ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην Ευρώπη και η Renault μπορεί να αισθάνεται αρκετά υπερήφανη, καθώς κατάφερε να συμπληρώσει 50.000 πωλήσεις!

Η Renault μπορεί να ισχυρίζεται ότι το ηλεκτρικό της μοντέλο, το Zoe, είναι το πιο δημοφιλές στην κατηγορία του στις Ευρωπαϊκές αγορές και αυτό επιβεβαιώνεται από τις συνολικά 50.000 μονάδες που έχουν παραχθεί. Το αυτοκίνητο που «έσπασε» το φράγμα ανήκει σε μια Γαλλίδα πελάτισσα της εταιρείας και είχε τη χαρά να παραλάβει τα κλειδιά του νέου της Zoe από τον Γκιγιόμ Μπερτιέ, υπεύθυνο του τμήματος των ηλεκτρικών μοντέλων της Renault.

Σύμφωνα με τη φίρμα, τα παιδιά της Συλβί (όπως ονομάζεται η ιδιοκτήτρια) τη ώθησαν στην επιλογή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου και εκείνη, θα το χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση. Η Renault επίσης αναφέρει ότι το 98% των αγοραστών του Zoe είναι πλήρως ικανοποιημένοι με το ηλεκτρικό τους μοντέλο, ενώ τα 18.500 αυτοκίνητα που πουλήθηκαν πέρσι αναλογούν σε μερίδιο αγοράς στην κατηγορία του της τάξεως των 20% στην Ευρώπη και μεγαλύτερο του 55% στη Γαλλία. Φέτος, η εταιρεία αναμένει ακόμη καλύτερες πωλήσεις, δεδομένου ότι η συγκεκριμένη κατηγορία γνωρίζει ιδιαίτερη ανάπτυξη. θυμίζουμε ότι το Renault Zoe κινείται από έναν ηλεκτροκινητήρα 88 ίππων και οι μπαταρίες του μπορούν αν εξασφαλίσουν αυτονομία έως και 250 χιλιόμετρα σε κατάλληλες συνθήκες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!