Ανανέωση και για τα Audi A6 & A7

Gazzetta team
Ανανέωση και για τα Audi A6 & A7
Τα δύο μεγάλα μοντέλα της Audi θα δεχθούν κάποιες αναβαθμίσεις για το 2017, ώστε να συνεχίσουν την ήδη επιτυχημένη τους πορεία.

Η Audi προχώρησε σε μια σειρά μικρών αλλαγών για τα A6 Sedan, A6 Avant, A6 Allroad Quattro και A7 Sportback, με αναβαθμίσεις τόσο στην εμφάνιση, όσο και τον εξοπλισμό. Εξωτερικά, διαφοροποιείται στη εμπρόσθια μάσκα, ελαφρώς ανασχεδιασμένες πλευρικές «ποδιές» και έναν πίσω προφυλακτήρα με νέες λεπτομέρειες, που ενσωματώνει και έναν νέο διαχύτη. Στο εσωτερικό, συναντάμε καινούργιες διακοσμητικές λεπτομέρειες, ενώ το σύστημα πολυμέσων MMI -που υποστηρίζει Android Auto και Apple CarPlay- έχει αναβαθμιστεί, προσφέροντας επιπλέον δυνατότητες σύνδεσης.

Για τα A6 και A7, θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής δύο εντελώς νέων χρωμάτων, το Matador Red και το Gotland Green, ενώ θα διατίθεται και το Java Brown που στο παρελθόν ήταν «προνόμιο» μόνο του A6 Allroad. Το τελευταίο, απέκτησε και το Soho Brown, ώστε να αναβαθμιστεί ελαφρώς και η δική του παλέτα των εξωτερικών χρωματισμών. Τα μοντέλα μάλιστα που θα εφοδιάζονται με το πακέτο εμφάνισης S-Line θα ξεχωρίζουν από την εκτενέστερη χρήση χρωμίου στο αμάξωμα, αλλά και μαύρο ματ χρώμα στην εμπρός γρίλια. Τέλος, θα προσφέρονται νέα σχέδια για τις ζάντες αλουμινίου των μοντέλων, δύο για το A6 και τρία για το A7.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!