Μάχη στην Αργεντινή (video)

Gazzetta team
Μάχη στην Αργεντινή (video)
Με ίδιο ακριβώς χρόνο, οι Οζιέ με το VW Polo και Σόρντο με το Hyundai i20 τερμάτισαν στην πρώτη, σούπερ ειδική στο ράλι Αργεντινής.

Από τη βόρεια Αμερική και το Μεξικό, ο θίασος του WRC μεταφέρθηκε στη νότια Αμερική και στην Αργεντινή. Η μάχη ανάμεσα στην VW και στην Hyundai αναμένεται συναρπαστική, καθώς στο shakedown ο Πάντον πέτυχε τον καλύτερο χρόνο, ενώ στην πρώτη ειδική που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη, 21 Απριλίου, οι Σόρντο με Hyundai και ο πρωταθλητής Οζιέ με VW είχαν ακριβώς τον ίδιο χρόνο, 1:29.0.

Οι τρεις πρώτοι αγώνες του πρωταθλήματος ήταν και πάλι υπόθεση της VW, με δύο πρωτιές για τον Οζιέ και μια για τον Λάτβαλα, ωστόσο η Hyundai δείχνει δυνατή και έτοιμη να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία της γερμανικής εταιρείας. Από την άλλη πλευρά, ο Οζιέ ψάχνει μια νίκη στην Αργεντινή, καθώς αυτός είναι ο μοναδικός αγώνας που πραγματοποιείται συνεχώς τα τελευταία χρόνια και δεν έχει κερδίσει ο Γάλλος οδηγός.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές ήταν σε εξέλιξη η τρίτη ειδική διαδρομή του αγώνα (την πρώτη ημέρα, Πέμπτη 21 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε μόνο η πρώτη, super ειδική) την οποία κέρδισε ο Λάτβαλα ο οποίος είναι και πρώτος γενικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο οδηγοί της Hyundai, οι Πάντον και Σόρντο πέτυχαν τον ίδιο ακριβώς χρόνο στην δεύτερη ειδική διαδρομή και πρώτη της σημερινής ημέρας, ενώ νικητής και δύο δευτερόλεπτα ταχύτερος ήταν ο Οζιέ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!