Η Formula 1 που θέλει να συγκριθεί με Smart (video)

Gazzetta team
Η Formula 1 που θέλει να συγκριθεί με Smart (video)
Πόσο εύκολο είναι να οδηγείς μέσα στα στενά ένα μονοθέσιο; Η Betsafe δίνει την απάντηση με ένα σχετικό βίντεο, με το αγωνιστικό όχημα να χρησιμοποιείται σαν... αυτοκίνητο πόλης.

Οι κάτοικοι του Μάντσεστερ σίγουρα έπαθαν... πλάκα, όταν είδαν ένα μονοθέσιο της Formula 1 να «κόβει» βόλτες μέσα στην πόλη και στον αυτοκινητόδρομο M62! Ο λόγος που έγινε αυτό οφείλεται στο ετήσιο event Gumball 3000, του οποίου χορηγός είναι -και- η Betsafe. Η στοιχηματική εταιρεία λοιπόν προωθεί την εκδήλωση με αυτό τον τρόπο, με το όνομα του οδηγού που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι να μην έχει γίνει γνωστό.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, εκείνος σταματάει σε διαβάσεις πεζών ώστε να περάσουν οι έκπληκτοι περαστικοί μαζί με τα καροτσάκια των παιδιών, ενώ η κορυφαία ίσως στιγμή, είναι όταν ο πιλότος κάνει ένα σύντομο... πιτ στοπ σε ένα εστιατόριο τύπου drive through, από το οποίο παραλαμβάνει το φαγητό του! Προφανώς όμως η υπερβολική ταχύτητα και ο εκκωφαντικός θόρυβος του μονοθεσίου κίνησαν και την περιέργεια της αστυνομίας, η οποία το σταματάει για έναν έλεγχο. Δείτε το βίντεο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!