Το αυτοκίνητο του Batman με 23.970€

Gazzetta team
Το αυτοκίνητο του Batman με 23.970€
To Jeep Renegade Justice, που πρωταγωνίστησε στην ταινία «Batman v Superman: Dawn of Justice», τώρα μπορείς να το αγοράσεις.

Το Jeep Renegade Justice είναι πλέον διαθέσιμο στη χώρα μας. Μπορεί μηχανολογικά να ακολουθεί την πεπατημένη των υπόλοιπων μοντέλων, με πετρελαιοκινητήρα 1.6 Mjtd απόδοσης 120 ίππων, κίνηση εμπρός και εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, αισθητικά όμως δείχνει ότι προέρχεται από το συναρπαστικό κόσμο των υπερηρώων.

Προσφέρεται σε δύο εντυπωσιακά σκούρα μεταλλικά χρώματα αμαξώματος, το Carbon Black Metallic και το Granite Crystal Metallic και είναι βασισμένο στην έκδοση Longtitude αλλά με εντυπωσιακό επιπλέον εξοπλισμό που αναδεικνύει τη «σκοτεινή» πλευρά του.

Οι αλουμινένιες ζάντες 18 ιντσών είναι μαύρες, όπως επίσης το πλαίσιο των προβολέων ομίχλης και των πίσω φωτιστικών σωμάτων, η διάσημη κάθετη μάσκα και το έμβλημα της Jeep αλλά και το λογότυπο της ταινίας Batman v Superman που τοποθετείται αποκλειστικά στην πίσω πόρτα της έκδοσης Renegade Justice.

Οι εντυπωσιακές λεπτομέρειες σε ποιοτικό γυαλιστερό μαύρο χρώμα επεκτείνονται και στο σαλόνι του νέου μοντέλου. Τον τόνο δίνουν τα αναβαθμισμένα υφασμάτινα καθίσματα με την πολύ καλή πλευρική και οσφυϊκή στήριξη και τα πολυτελή γυαλιστερά ένθετα στους αεραγωγούς, στα ηχεία, στο πλαίσιο του λεβιέ ταχυτήτων και στις θήκες ποτηριών.

Το δερμάτινο τιμόνι και οι επενδύσεις από μαύρο βινύλιο στο κεντρικό υποβραχιόνιο και στις πόρτες ολοκληρώνουν την αίσθηση πολυτέλειας στο Jeep Renegade Justice προερχόμενες από τις εκδόσεις Limited.

Στη λιανική τιμή της νέας έκδοσης Renegade Justice των 23.970€ περιλαμβάνεται ειδική έκπτωση, όπως και το όφελος της κρατικής απόσυρσης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!