Τιτανομαχία σε δημόσιο δρόμο (video)

Τιτανομαχία σε δημόσιο δρόμο (video)

Σύρραξη με όπλα βαριά σκαπτικά μηχανήματα εξελίχθηκε σε δρόμο της Κίνας, καθώς δύο εταιρείες διεκδικούσαν ένα έργο. 

Τιτανομαχία σε δημόσιο δρόμο (video)

Μια κόντρα μεταξύ χειριστών μηχανημάτων έργων κλιμακώθηκε σε σύρραξη που λίγο έλλειψε να έχει και ανθρώπινες απώλειες, εκτός από τις υλικές. Τον ιδιότυπο αυτό… ντέρμπι καταγράφηκε στη βόρεια Κίνα και ξεκίνησε από τον ανταγωνισμό δύο εταιρειών για το ποια θα αναλάβει ένα χωματουργικό έργο, σύμφωνα με πληροφορίες του Guardian. Η εταιρική κόντρα μετατράπηκε σε προσωπική και έτσι μέσα σε λίγα λεπτά τα τεράστια χωματουργικά μηχανήματα επιδόθηκαν σε ένα νυν υπέρ πάντων αγώνα επικράτησης. Το αποτέλεσμα ήταν δύο μηχανήματα ανεστραμμένα, έξι μπουλντόζες συνολικά να αντιμάχονται και μια πλειάδα από πέριξ σταθμευμένα αυτοκίνητα με σημαντικές ζημιές.

Παρακολουθώντας το σχετικό video, στην αρχή μένεις με την εντύπωση ότι πρόκειται για κάποια πλάκα. Το στίγμα της σοβαρότητας της εμπλοκής δίνουν τα επιβατικά αυτοκίνητα που οι ιδιοκτήτες τους σπεύδουν να απομακρύνουν από την περιοχή, καθώς οι χειριστές των μηχανημάτων φαίνεται ότι δεν υπολογίζουν τίποτα.

Τελικά το έργο εξελίσσεται από κωμωδία σε δράμα, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι η γενεσιουργός του αιτία δεν είναι άλλη από την κατακόρυφη πτώση του κύκλου εργασιών του κατασκευαστικού τομέα στη χώρα, που έχει καταστήσει τον ανταγωνισμό μεταξύ των εταιρειών υπόθεση ζωής και θανάτου. Στην κυριολεξία μάλιστα, αν κρίνουμε από αυτό το video. 

Bulldozer Battle on the Streets of China | This is China

Best of internet