Μα Κινγκ Χουά αντί Ντουράν στη Formula E

Νίκος Τσιώκος
Μα Κινγκ Χουά αντί Ντουράν στη Formula E
Τη θέση του Σαλβαδόρ Ντουράν θα πάρει ο Μα Κινγκ Χουά στη Formula E για το υπόλοιπο της σεζόν, όπως ανακοίνωσε η Team Aguri.

Σαλβαδόρ Ντουράν... τέλος στη Formula E, καθώς τη θέση του θα πάρει ο Μα Κινγκ Χουά για το υπόλοιπο της σεζόν, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη (20/4) η Team Aguri. Ο 28χρονος έχει την τιμή να είναι ο πρώτος Κινέζος που πανηγύρισε νίκη σε αγώνα του WTCC με αυτή στο ντεμπούτο του στη Ρωσία το 2014.

Έτσι, στους εναπομείναντες αγώνες του... ηλεκτρικού πρωταθλήματος θα αποτελέσει το οδηγικό δίδυμο της Team Aguri μαζί με τον Αντόνιο Φέλιξ ντα Κόστα. «Το να μπω στην ομάδα της Team Aguri είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα τρέξω στη Formula E, καθώς έχει προσελκύσει μερικούς από τους καλύτερους οδηγούς στον κόσμο.

Ανυπομονώ να αγωνιστώ με μονοθέσιο ξανά και να διαχειριστώ τις μοναδικές απαιτήσεις ενός μονοθεσίου της Formula E, που είναι γνωστό για τον χειρισμό του και τη διαχείριση της ενέργειας», δήλωσε ο Μα Κινγκ Χουά. «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σαλβαδόρ για τη δέσμευσή του στην ομάδα και τη σκληρή δουλειά του στην εξέλιξη του μονοθεσίου. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στο μέλλον.

Ο Μα έχει δείξει την ικανότητά του και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα του δώσουμε μία ευκαιρία να επιστρέψει σε αγώνες μονοθεσίων, καθώς πάμε μπροστά», είπε, από τη μεριά του, ο επικεφαλής της Team Aguri, Μαρκ Πρέστον. Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Κινγκ Χουά θα έχει στο μονοθέσιό του τον αριθμό 77, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί από τη FIA και τους αγωνοδίκες του Παρισιού, όπου θα συνεχιστεί η δράση της Formula E το προσεχές Σάββατο (23/4).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!