Θέλει το γκραν σλαμ στην Αργεντινή ο Οζιέ

Θέλει το γκραν σλαμ στην Αργεντινή ο Οζιέ

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ έχει στόχο το γκραν σλαμ καριέρας, καθώς η Αργεντινή είναι ο μοναδικός αγώνας στο καλεντάρι που δεν έχει κερδίσει, με εξαίρεση βέβαια την Κίνα.

Θέλει το γκραν σλαμ στην Αργεντινή ο Οζιέ

Έναν ξεχωριστό λόγο έχει ο Σεμπαστιάν Οζιέ να θέλει τη νίκη στο προσεχές Ράλι της Αργεντινής (21-24/4). Αυτός είναι ότι κυνηγάει το γκραν σλαμ καριέρας, αφού είναι ο μοναδικός αγώνας στο καλεντάρι που δεν έχει κερδίσει. Βέβαια, εξαιρείται η Κίνα, που επέστρεψε στο WRC, μετά από 27 χρόνια. «Η Αργεντινή είναι ο μοναδικός αγώνας στο καλεντάρι που δεν έχω κερδίσει ακόμα.

Φέτος δε θα είναι εύκολο επειδή θα είμαστε και πάλι το πρώτο αυτοκίνητο στις ειδικές. Ό,τι κι αν γίνει, θα κάνω το καλύτερο για να βελτιώσω το ρεκόρ μου εδώ και να κερδίσω για πρώτη φορά. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την Αργεντινή.

Ωστόσο, ο καιρός θα είναι πολύ δύσκολος. Η πυκνή ομίχλη περιορίζει συχνά την ορατότητα, που δεν είναι και πολύ ευχάριστο για έναν οδηγό Ράλι. Όσον αφορά την επιφάνεια, θα πρέπει να προσαρμοστούμε από το Μεξικό, καθώς το χώμα είναι πιο μαλακό και το έδαφος πιο αμμώδες.

Απαιτεί ένα διαφορετικό οδηγικό στιλ», ανέφερε ο Γάλλος των 34 νικών και των 3 τίτλων. Τέλος, να σημειώσουμε ότι το Ράλι Αργεντινής έχει βάση τη Βίλα Κάρλος Παζ, 700 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Μπουένος Άιρες, με τον αγώνα να περιλαμβάνει 18 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 364.68 χιλιομέτρων.

Best of internet