Βλέπει τίτλο ο Βινιάλες

Νίκος Τσιώκος
Βλέπει τίτλο ο Βινιάλες
Ο Μάβερικ Βινιάλες πιστεύει ότι στο μέλλον θα μπορέσει να κατακτήσει τον τίτλο στο Moto GP, τη στιγμή που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να βρεθεί στο πλευρό του Βαλεντίνο Ρόσι.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι τον θέλει για ομόσταυλό του στη Yamaha από το 2017, αφού ο Χόρχε Λορένθο θα συνεχίσει στην Ducati, και ο Μάβερικ Βινιάλες δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να βρεθεί στο πλευρό του «Γιατρού». Όμως, παράλληλα εξέφρασε την πίστη του ότι στο μέλλον θα μπορέσει να κατακτήσει τον τίτλο στο Moto GP.

«Θέλω να δω τον εαυτό μου με το νούμερο ένα σε δύο ή τρία χρόνια. Σίγουρα το θέλω τώρα, αλλά είναι αδύνατο επειδή οι μοτοσικλέτες πρέπει να βελτιωθούν και να έχω περισσότερη εμπειρία. Όμως, πιστεύω ότι στο μέλλον μπορώ να είμαι δυνατός και ένας από τους αναβάτες που θα κερδίσουν το πρωτάθλημα», είπε, αρχικά, για να αναφερθεί και στα λόγια του «Doctor».

«Είναι ωραίο που ένας αναβάτης σαν τον Βαλεντίνο, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία και έχει δει πολλούς αναβάτες να λένε κάτι τέτοιο για σένα. Αυτό σημαίνει ότι κάνεις καλά πράγματα. Από τότε που ήμουν παιδί ήταν αυτός που κέρδιζε και τον οποίο ακολουθούσα. Πάντα ήταν σημείο αναφοράς για μένα. Μπορώ να μάθω πολλά, καθώς έχει την εμπειρία, πολλά πρωταθλήματα και σίγουρα έχει την ταχύτητα να πάει γρήγορα.

Όμως, αυτή τη στιγμή νιώθω αρκετά καλός και νομίζω ότι είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί. Η μοτοσικλέτα πρέπει να κάνει ένα ακόμη βήμα σχεδόν σε όλους τους αγώνες. Πάντα δούλευα πολύ καλά υπό πίεση και έδινα τον καλύτερο εαυτό, γι' αυτό και μ' αρέσει έτσι». Πάντως, η πορεία θα δείξει αν τελικά ο Βινιάλες θα είναι ο... εκλεκτός της Yamaha για τη θέση του Λορένθο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!