Αλόνσο: «Ακόμα έχω κίνητρο»

Νίκος Τσιώκος
Αλόνσο: «Ακόμα έχω κίνητρο»
Ο Φερνάντο Αλόνσο τόνισε πως εξακολουθεί να έχει κίνητρο, παρά το γεγονός ότι δεν είναι σε θέση να κερδίζει αγώνες και τίτλους.

Στις κριτικές που δέχτηκε ότι δεν έχει κίνητρο απάντησε ο Φερνάντο Αλόνσο σε δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα AS. Ο Ισπανός, μάλιστα, το έπραξε με επική ατάκα τονίζοντας ότι άπαντες μπορούν να τον πουν μεγάλο, άσχημο και αργό, αλλά όχι ότι δεν έχει κίνητρο. «Δεν ξέρω πως μπορούν να σκέφτονται ότι δεν έχω κίνητρο.

Το 2012 πάλεψα για το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία στιγμή. Το 2013 τερμάτισε δεύτερος, το 2014 είχα τους τριπλάσιους βαθμούς από έναν οδηγό, όπως ο Κίμι Ραϊκόνεν, και το 2015 έσπρωχνα το μονοθέσιο στην Ουγγαρία για να φτάσω στο πιτ λέιν. Τώρα είχα δύο σπασμένα πλευρά και ζήτησα από τη FIA να με αφήσει να οδηγήσω το μονοθέσιο.

Είναι παράλογο. Μπορείτε να πείτε οτιδήποτε για μένα, ότι είμαι αργός, μεγάλος, άσχημος, αλλά όχι ότι δεν έχω κίνητρο. Η μητέρα μου ανησυχούσε για μένα για εβδομάδες. Ανησυχούσε για το ατύχημα στην Αυστραλία, που πήγα στο Μπαχρέιν, που ήθελα να τρέξω και μετά είπε κάποιος ότι θέλω να αποσυρθώ», ανέφερε ο πιλότος της McLaren, ο οποίος δεν έχει ακόμα σκοπό να αποχωρήσει από τη Formula1.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!