Ένα σίγουρο Best Seller (video)

Gazzetta team
Ένα σίγουρο Best Seller (video)
O «ιχνηλάτης» της Yamaha θα είναι μαζί μας τον Ιούλιο σε έκδοση 700 κ.εκ. και έχει όλα τα φόντα να γίνει ο βασιλιάς των πωλήσεων στην κατηγορία του.

Βασισμένο στο MT-07, το εξαιρετικό και ιδιαίτερα ευχάριστο στην οδήγηση μεσαίο sport naked της Yamaha, το 700 έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια που ξεκίνησε το Tracer 900 και να καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στην πιο εμπορική κατηγορία μοτοσικλετών μεσαίου κυβισμού της ελληνικής αγοράς.

Με αυξημένες διαδρομές αναρτήσεων αλλά ξεκάθαρα ασφάλτινο προσανατολισμό, το Tracer 700 χτυπά στην καρδιά της κατηγορίας που κάποτε σχεδόν μονοπωλούσε το Suzuki DL650, κατά κόσμο V-Strom. Το νέο εντυπωσιακό Tracer βρίσκει επίσης στο δρόμο του τη σειρά NC 750 της Honda και το Versys 650 της Kawasaki, για να αναφέρουμε μόνο τα ιαπωνικά που είναι και οι πιο προσιτές, από οικονομική άποψη, επιλογές.

Το Tracer «χττίζεται» γύρω από τον εξαιρετικό δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα του MT-07 που με τεχνολογία crossplane είναι ιδιαίτερα αποδοτικός, με επαρκή δύναμη, μεστή ροπή και πολύ χαμηλή κατανάλωση. Με ισχύ 75 ίππων και ροπή 65 Nm, από άποψη απόδοσης βρίσκεται στην καρδιά της κατηγορίας και κερδίζει τις εντυπώσεις με τα χαρακτηριστικά της ισχύος του. Ταυτόχρονα, είναι απόλυτα επαρκής για μεσαία και μεγάλα ταξίδια, όπως άλλωστε καθορίζει και ο συνολικός χαρακτήρας της μοτοσικλέτας.

Ο οποίος είναι «πολυμορφικός», υπό την έννοια ότι οι μεγάλοι χώροι και ο περιηγητικός εξοπλισμός συνδυάζονται με συμπαγείς διαστάσεις και χαμηλό βάρος 196 κιλών, πλήρης υγρών. Έτσι η Tracer δεν θα δυσκολέψει στην καθημερινή μετακίνηση και ταυτόχρονα δεν θα πει όχι σε οποιαδήποτε διάθεση περιήγησης, όσα χιλιόμετρα αυτή και αν περιλαμβάνει. Σύμμαχος του οδηγού η ρυθμιζόμενη ζελατίνα του φέρινγκ και φυσικά το μεγάλο ρεζερβουάρ με χωρητικότητα 17 λίτρων, που εγγυάται αυτονομία αρκετά μεγαλύτερη των 300 χιλιομέτρων με βάση τη μέση κατανάλωση των 4,3 λίτρων.

Συνολικά η Tracer είναι μια μοτοσικλέτα υλοποιημένη με τυπικά περιφερειακά, που καταφέρνει όμως να συνδυάζει εξαιρετική αισθητική, σύγχρονη εικόνα και φιλική απόδοση. Τα ψηφιακά της όργανα είναι πλήρη και ευανάγνωστα, το σιδερένιο πλαίσιο συνδυάζεται με αλουμινένιο ψαλίδι, ενώ οι αναρτήσεις διαθέτουν μεγάλη διαδρομή 130 χιλιοστών. Διαθέσιμο με μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ τον Ιούλιο που θα κάνει το ντεμπούτο του στην ελληνική αγορά, το Tracer 700 θα προσφέρεται σε τρία χρώματα, κόκκινο, μαύρο και μπλε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!