Test Drive στο... λεπτό από τη Volkswagen (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Test Drive στο... λεπτό από τη Volkswagen (video)
Η Γερμανική εταιρεία πρόσθεσε ακόμη μια υπηρεσία για τους υποψήφιους πελάτες της και πλέον δίνει τη δυνατότητα στους τελευταίους να οδηγήσουν ένα από τα μοντέλα της, χωρίς να επισκεφθούν την αντιπροσωπεία!

Η Volkswagen δεν «αναγκάζει» τους πελάτες της να πάνε στην αντιπροσωπεία και πάει τα μοντέλα της σε αυτούς, καθώς πλέον γίνεται κάθε ενδιαφερόμενος, να «κλείσει» ένα Test Drive από το κινητό του. Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη αρχικά μόνο στη Σουηδία και αν υπάρξει ανταπόκριση, τότε θα εφαρμοστεί και σε άλλες χώρες! Όποιος θέλει να οδηγήσει ένα Volkswagen, το μόνο που έχει να κάνει είναι να το ζητήσει μέσω του smartphone του.

Η διαδικασία είναι παρόμοια με διάφορες γνωστές υπηρεσίες ταξί, άρα απλά ορίζεται η διεύθυνση που βρίσκεται ο ενδιαφερόμενος, ώστε ένας άνθρωπος της Volkswagen να του φέρει το αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιλεγεί το μοντέλο της εταιρείας με το οποίο θα γίνει το Test Drive και... αυτό ήταν. Μετά από λίγα λεπτά, το αυτοκίνητο θα είναι εκεί! Μάλιστα, δεν είναι ανάγκη το σημείο τερματισμού της διαδρομής να είναι το ίδιο με αυτό της εκκίνησης, ώστε να εξυπηρετείται περισσότερο ο υποψήφιος πελάτης. Η υπηρεσία διατίθεται ήδη στη Σουηδία από τις 13 Απριλίου και στο βίντεο που ακολουθεί, μπορούμε να παρακολουθήσουμε αναλυτικά τη διαδικασία!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!