Η Peugeot πατάει γκάζι!

Η Peugeot πατάει γκάζι!

Συνεχίζεται η εντυπωσιακή πορεία της Peugeot στην Ελλάδα, όπου η εταιρεία κατέχει μερίδιο αγοράς 7,6% με αιχμή του δόρατος το πρόσφατα ανανεωμένο 208.

Η Peugeot πατάει γκάζι!

Κόντρα στις αντίξοες συνθήκες, που πιέζουν για έκτη συνεχή χρονιά την αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα, πηγαίνει η Peugeot. Η ελληνική αντιπροσωπεία βραβεύθηκε πρόσφατα ως ο Νούμερο 1 Εισαγωγέας παγκοσμίως από τον όμιλο PSA στη Γαλλία, καθώς επενδύει συνεχώς στα δίκτυα επισήμων διανομέων, στις παρεχόμενες υπηρεσίες και στην αναβάθμιση των ποιοτικών στάνταρ.

Χάρη σε αυτές τις ενέργειες αυξάνεται συνεχώς το μερίδιο αγοράς της Peugeot στην ελληνική αγορά, φτάνοντας έτσι το εντυπωσιακό 7,6% για το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Μάλιστα η γαλλική εταιρεία ανήκει πλέον στις πρώτες επιλογές του Ελληνα ιδιώτη καταναλωτή, με αποτέλεσμα να έχει καταγράψει για το ίδιο διάστημα 7% μερίδιο αγοράς στις λιανικές πωλήσεις.

Αιχμή του δόρατος αποδεικνύεται το πρόσφατα ανανεωμένο Peugeot 208 με μερίδιο αγοράς 8,4% μεταξύ των ιδιωτών αγοραστών. Επίσης πολύ δημοφιλές είναι και το αδελφό μοντέλο 208 PRO, που ανανεώθηκε πρόσφατα και απευθύνεται σε επαγγελματίες.

Ένα μεγάλο ατού της μάρκας με σήμα το λιοντάρι, είναι το γεγονός, ότι διαθέτει για πρώτη φορά στην ιστορία της μοντέλα σε όλες τις σημαντικές κατηγορίες της αγοράς. Μάλιστα είναι πλήρως ανανεωμένα στη συντριπτική πλειοψηφία τους και εφοδιάζονται με μία σειρά τεχνολογικά προηγμένων και υπερσύγχρονων κινητήρων. Πρόκειται για τους βενζινοκινητήρες PureTech και πετρελαιοκινητήρες BlueHDi, οι οποίοι συνδυάζουν τις υψηλές επιδόσεις με τις χαμηλές εκπομπές ρύπων και διοξειδίου του άνθρακα.

Και βέβαια, να υπογραμμίσουμε ότι καθοριστική σημασία στην ανοδική πορεία της Peugeot παίζει το καινοτόμο πρόγραμμα 4Χ4 της ελληνικής αντιπροσωπείας. Σύμφωνα με αυτό, με την αγορά ενός καινούριου μοντέλου της Peugeot προβλέπονται 4 χρόνια άτοκη χρηματοδότηση, 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 4 χρόνια οδική βοήθεια και 4 χρόνια δωρεάν σέρβις.

Best of internet