Ο πιο «καυτός» συνδυασμός (video)

Γιώργος Βαρίνος
Ο πιο «καυτός» συνδυασμός (video)
Το super model Τζίτζι Χαντίντ συναντά την BMW M2 στην ψηφιακή καμπάνια λανσαρίσματός της και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Με την ευκαιρία του λανσαρίσματος της νέας M2 Coupé, η BMW παρουσίασε την ψηφιακή καμπάνια “Eyes on Gigi”. Πρωταγωνιστές είναι η νέα BMW M2 Coupé και η Αμερικανίδα Τζίτζι Χαντίντ, διάσημη στο χώρο της πασαρέλας, στην πρώτη της εμφάνιση σε διαφήμιση αυτοκινήτου.

Οι δυναμικές επιδόσεις της BMW M2 Coupé και η αισθησιακή ομορφιά και κομψότητα της Χαντίντ ενέπνευσαν το διάσημο κινηματογραφικό παραγωγό και σεναριογράφο Μαρκ Φόστερ να δημιουργήσει κάτι πολύ ασυνήθιστο. Ο ίδιος έχει σκηνοθετήσει στο παρελθόν ταινίες όπως “James Bond – Quantum of Solace”, “Monster’s Ball” και “World War Z”.

Η ταινία αρχικά προβάλλεται αποκλειστικά στο YouTube και στο Facebook και καλεί τους θεατές να παίξουν ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι «παραπλάνησης»: Ξεκινώντας, η Χαντίντ μπαίνει σε μία από τις τρεις παρκαρισμένες BMW M2 Coupé. Από εκεί και μετά, ο θεατής δεν πρέπει –και δεν θέλει, εδώ που τα λέμε- να χάσει από τα μάτια του την πανέμορφη Τζίτζι και τη BMW M2 Coupé στην οποία μπήκε.

Την επόμενη στιγμή, δύο ακόμα BMW M2 Coupé μπαίνουν στο παιχνίδι και μία καταιγιστική χορογραφία ξεκινά – κάνοντας την παρακολούθηση σχεδόν ακατόρθωτη. Στο τέλος και οι πέντε M2 Coupé ακινητοποιούνται και ο θεατής πρέπει να αναγνωρίσει σε ποια από όλες βρίσκεται το εντυπωσιακό top model.

Το θεαματικό φιλμ γυρίστηκε σε αεροδρόμιο στην Έρημο Μοχάβε της Καλιφόρνια, υπό της οδηγίες του κάμεραμαν Mauro Fiore (“Avatar”, “The Equalizer”). Η διαδραστική έκβαση του παιχνιδιού ολοκληρώνεται ειδικό minisite EyesOnGigi.com, όπου ο θεατής μπορεί να παρακολουθήσει την επική χορογραφία από προοπτική 360 μοιρών.

Το ‘Eyes on Gigi’ σηματοδοτεί επίσημα το ντεμπούτο συνεργασίας του top model από το Λος Άντζελες με μία μάρκα αυτοκινήτων. Δείτε και εσείς αν «μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από την Τζίτζι», στο video που ακολουθεί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!