Είχε Άγιο και απίστευτη αντίδραση (video)

Γιώργος Βαρίνος
Είχε Άγιο και απίστευτη αντίδραση (video)
Ένας μοτοσικλετιστής στις ΗΠΑ, μετά από πτώση, ξεφεύγει στην κυριολεξία από του χάρου τα δόντια, με μια αντανακλαστική κίνηση.

Το χειρότερο που μπορεί να σου τύχει μετά από μια πτώση με τη μοτοσικλέτα σου, είναι να βρίσκεται στην πορεία σου ένα… φορτηγό. Ακριβώς αυτή την κατάσταση αντιμετώπισε ο μοτοσικλετιστής στο σχετικό video, ο οποίος, μέσα στον πανικό της πτώσης του, κατάφερε να αποφύγει με μια πραγματικά εντυπωσιακή αντίδραση τον τράκτορα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.

Όλα συνέβησαν όταν προπορευόμενος αναβάτης της παρέας των μοτοσικλετιστών έπεσε, λόγω της επαφής που είχε με ένα σκύλο ο οποίος διέσχισε το οδόστρωμα. Ο μοτοσικλετιστής που ακολουθούσε, μπλόκαρε το εμπρός φρένο του και έχασε και αυτός τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να πέσει και να βρεθεί σχεδόν εμπρός από το αντίθετα ερχόμενο φορτηγό.

Ο αναβάτης ξέφυγε για εκατοστά του μέτρου από το ραντεβού με το θάνατο και, λόγω του προστατευτικού εξοπλισμού του δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Οι σκηνές του video είναι σίγουρα τρομακτικές και σοκάρουν, ταυτόχρονα όμως είναι και εξαιρετικά διδακτικές σχετικά με την αξία της χρήσης κράνους και ειδικού ρουχισμού για την προστασία των αναβατών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!